Παράνομα τα σχέδια της Apple για το USB-C του iPhone 15

Μοίρασε την γνώση...

Τα φημολογούμενα σχέδια της Apple ότι θα απαιτεί πιστοποίηση για USB-C αξεσουάρ προκειμένου αυτά να λειτουργούν σωστά στο iPhone 15, φαίνεται να έχουν ήδη τραβήξει τα βλέμματα των ρυθμιστικών αρχών.

banner

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πέρασε νόμο πέρυσι απαιτώντας κοινή θύρα στις συσκευές που πωλούνται στην Ευρώπη, μέχρι το 2024. Κάτι τέτοιο αναγκάζει την εταιρεία να εγκαταλείψει την Lightning θύρα για χάρη του USB C, με τις φήμες να επισημαίνουν ότι το USB-C θα έρθει ήδη αυτό το φθινόπωρο με τα iPhone 15.

Διαφήμιση

usb c iphone 15

Η Apple φαίνεται να εξετάζει να κάνει τους κατασκευαστές φορτιστών, καλωδίων και άλλων αξεσουάρ συμβατούς με το πρόγραμμα Made for iPhone. Η πιστοποίηση σημαίνει ότι η Apple θα εγγυάται την ορθή λειτουργία των αξεσουάρ με τις συσκευές, με τα υπόλοιπα που δεν θα έχουν πιστοποίηση να αναμένεται να μην μπορούν να φορτίσουν τη συσκευή στη μέγιστη ταχύτητα.

Google news

Αν τελικά επαληθευθούν αυτές οι φήμες, τότε η προσέγγιση της Apple έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το νόμο, καθώς απαιτεί το κοινό πρότυπο να λειτουργεί το ίδιο με όλες τις συσκευές και τα αξεσουάρ.

Dresslily WW Hekka

Ο Ευρωβουλευτής Alex Agius Saliba ανέφερε σε δηλώσεις του ότι τα σχέδια της Apple να προσφέρει διαφορετικές ταχύτητες φόρτισης αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της νομοθεσίας. Αν οι φήμες επαληθευθούν, τότε αυτό δείχνει πως οι αιτιάσεις της εταιρείας κατά του κοινού φορτιστή τα προηγούμενα χρόνια δεν αφορούσαν την καινοτομία, αλλά αντίθετα μόνο τα κέρδη.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram