Προ των πυλών η τεχνολογία που θα αλλάξει τον κόσμο – Τι υποστηρίζει ο ιδρυτής της Microsoft

Μοίρασε την γνώση...

Με την επίδραση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στην καθημερινότητά μας παρομοίασε ο Bill Gates τη διάδοση της τεχνολογίας της αυτόνομης κίνησης, η οποία σύμφωνα με τον ιδρυτή της Microsoft δεν απέχει σημαντικά.

banner

Μια κοσμογονική αλλαγή πρόκειται να έρθει μέσα στα επόμενα χρόνια σύμφωνα με τον ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates.

Διαφήμιση

O Αμερικάνος αναφέρθηκε με πρόσφατη δημοσίευση σε γνωστή πλατφόρμα της κοινωνικής δικτύωσης στην τεχνολογία της αυτόνομης κίνησης, παρομοιάζοντας την αλλαγή που πρόκειται να φέρουν τα αυτόνομα οχήματα με εκείνη που προκάλεσε η διάδοση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Google news

Αυτόνομα οχήματα

Ειδικότερα, ο Bill Gates δήλωσε πως η αυτόνομη οδήγηση θα αλλάξει τον κόσμο των μεταφορών με θεαματικό τρόπο, παραπέμποντας στην εποχή που οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αποτέλεσαν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση στους χώρους εργασίας.

Cafago WW Gshopper Many GEOs

Μάλιστα ο ιδρυτής της Microsoft δεν αρκέστηκε στην πρόβλεψη αυτή, αποκαλύπτοντας ότι η τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης έχει ήδη διανύσει τη μεγαλύτερη απόσταση που απαιτείται ώστε να περάσει στη γραμμή παραγωγής.

Αυτόνομο όχημα

Τα αυτόνομα οχήματα φτάνουν γρήγορα στο σημείο στο οποίο θα έχει εφευρεθεί σχεδόν όλη η απαιτούμενη τεχνολογία», δήλωσε ο Gates. «Τώρα, οι προσπάθειες εστιάζονται στη βελτίωση των αλγορίθμων και στην τελειοποίηση της μηχανικής. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο κρίσιμο σημείο μέσα στην επόμενη δεκαετία. Όταν το κάνουμε, τα αυτόνομα οχήματα θα αλλάξουν τις μεταφορές τόσο θεαματικά όσο ο ηλεκτρονικός υπολογιστής άλλαξε την εργασία μας στο γραφείο», πρόσθεσε ο ιδρυτής της Microsoft.


ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram