Το skroutz αλλάζει πάλι τους όρους του skroutz plus προς το χειρότερο!

Μοίρασε την γνώση...

Θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι η Skroutz Plus συνδρομή σου θα ανανεωθεί αυτόματα με τη νέα έκδοση της υπηρεσίας. Στην παρούσα έκδοση της συνδρομής σου, με 17€ τον χρόνο, θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 14kg. Στη νέα έκδοση του Skroutz Plus, με 17€ τον χρόνο, θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 8kg.

banner

Να τι αναγράφει στο επίσημο faq του πλέον:

Διαφήμιση

Skroutz Plus: Δωρεάν μεταφορικά για κάθε επιμέρους αποστολή άνω των 20€
Τα μεταφορικά υπολογίζονται για κάθε αποστολή της παραγγελίας σου ξεχωριστά και όλοι οι σχετικοί υπολογισμοί πραγματοποιούνται αυτόματα μόλις προσθέσεις τα προϊόντα που επιθυμείς στο καλάθι.

Google news

skroutz

Για κάθε μεμονωμένη αποστολή της παραγγελίας σου:

Redmagic WW AliExpress WW

Άνω των 20€ και βάρος κάτω από 8kg: Δωρεάν μεταφορικά*
Άνω των 20€ και βάρος πάνω από 8kg: Έκπτωση 5€
Κάτω από 20€: Χωρίς έκπτωση μεταφορικών

*Σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν κάτω από 14kg. Κάποιες από αυτές είναι τα ειδικά συμπληρώματα διατροφής, οι βιταμίνες, οι κρέμες προσώπου, οι πάνες και τα σαμπουάν. Μπορείς να δεις όλες τις κατηγορίες εδώ.


Όπου δεν ισχύει έκπτωση μεταφορικών το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τη διεύθυνση αποστολής και το βάρος του κάθε δέματος.

Επιλέγοντας προϊόντα από το ίδιο κατάστημα, μπορείς να διαμορφώσεις την παραγγελία σου σε επιμέρους αποστολές άνω των 20€, για δωρεάν μεταφορικά.

Με πληροφορίες από adslgr.com και skroutz.gr.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram