Το unboxing επιβεβαιώνει σχεδίαση και βελτιωμένο UI του vivo X Fold2

Μοίρασε την γνώση...

Τα teaser του vivo X Fold2 συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους προερχόμενα από το 2023 Boao Forum για την Ασία, που πραγματοποιείται στο νησί Hainan στην Κίνα.

banner

vivo X Fold2: Το unboxing επιβεβαιώνει σχεδίαση και βελτιωμένο UI

Ένας blogger της περιοχής πήρε στα χέρια του τη συσκευή για ένα unboxing, που αργότερα αναδημοσιεύτηκε από τη vivo στο Weibo. Έτσι, οι θαυμαστές της μπορούν να μάθουν περισσότερα για το επερχόμενο foldable.

Διαφήμιση

Το νέο τηλέφωνο θα έχει κόκκινο δερμάτινο πάνελ στα 3/4 της συσκευής στο πίσω μέρος, ενώ το υπόλοιπο 1/4 έχει γυαλιστερό φινίρισμα. Κατά τη διάρκεια του χειρισμού του X Fold2, είδαμε ορισμένες νέες δυνατότητες διεπαφής χρήστη του OriginOS Ocean, συμπεριλαμβανομένης μιας γραμμής εργασιών για καλύτερο χειρισμό εφαρμογών, λειτουργίες πολλών παραθύρων και εύκολα gestures που δεν ήταν διαθέσιμα προηγουμένως.

Google news

Η συσκευή έρχεται με δύο σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη – ένας στην οθόνη του καλύμματος, ένας άλλος στην αναδιπλούμενη οθόνη στην κάτω δεξιά γωνία. Είναι η πρώτη που φορά που μια τέτοια δυνατότητα έρχεται σε foldable συσκευή.

Banggood WW Govee Many GEOs

Όσο για τον μεντεσέ, είναι επίσης βελτιωμένος, σύμφωνα με τον blogger. Αποτελεί πλέον ένα σταθερό στήριγμα για την παρακολούθηση βίντεο ή τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Είναι επίσης περίπου 10% ελαφρύτερο από τα 310 και πλέον γραμμάρια των προκατόχων του.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του vivo X Fold2 θα πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, έως τότε δείτε το hands-on του Techblog για το τρέχον μοντέλο X Fold +.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram