Ασύρματη φόρτιση 15W στα iPhone 15 χάρη στο Qi2 που βασίζεται στο MagSafe

Μοίρασε την γνώση...

Εμφανίστηκε μια νέα φήμη η οποία υποστηρίζει ότι τα iPhone 15 θα υποστηρίζουν γρήγορες ταχύτητες ασύρματης φόρτισης με φορτιστές Qi των 15W. Σχετική αναφορά από το ChargerLAB περιγράφει πώς κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατό. Η Apple θα αρχίσει να υποστηρίζει το νέο πρότυπο Qi2 για ασύρματη φόρτιση ξεκινώντας από τη σειρά iPhone 15.Apple iPhone 15 Qi2 15WΗ Apple υποστηρίζει το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi από το 2017, ξεκινώντας με τα iPhone 8 και iPhone X. Από τα iPhone 12 και μετά η Apple χρησιμοποιεί τη δική της τεχνολογία MagSafe για πιο αποτελεσματική ασύρματη φόρτιση. Έκτοτε, το Qi και το MagSafe συνυπάρχουν, αλλά η γρήγορη φόρτιση των 15W περιορίζεται σε φορτιστές πιστοποιημένους με MagSafe. Το Qi2 είναι η επόμενη εξέλιξη του βιομηχανικού προτύπου ασύρματης φόρτισης και η τεχνολογία MagSafe της Apple τυχαίνει να αποτελεί τη βάση για την επόμενη γενιά του Qi.

banner

Η ChargerLAB προσθέτει ότι υπάρχει η δυνατότητα το Qi2 να ξεπεράσει το σημερινό όριο ταχύτητας ασύρματης φόρτισης 15W των iPhone, αν και η Apple είναι αρκετά συντηρητική όσον αφορά τη ρύθμιση της απόδοσης της ταχύτητας ασύρματης φόρτισης. Για τους κατασκευαστές ασύρματων φορτιστών, η πιστοποίηση Qi2 θα είναι πιο αποδοτική από το MagSafe μέσω του προγράμματος MFi (Made for iPhone) της Apple. Αυτό συμβαίνει επειδή το απαιτούμενο υλικό για την πιστοποίηση MFi κοστίζει περίπου 16 δολάρια ανά φορτιστή. Το λιγότερο ακριβό υλικό θα πρέπει να οδηγεί σε φθηνότερους ασύρματους φορτιστές.
Συνολικά, η εμπλοκή της Apple στην ασύρματη φόρτιση και το πρότυπο Qi αποδεικνύεται κέρδος για τη βιομηχανία ασύρματης φόρτισης στο σύνολό της. Ακόμη και με το MagSafe να είναι μια πιο ακριβή τεχνολογία, η συμβολή της Apple στο Qi2 προωθεί τη βιομηχανία για όλα τα smartphones και τα αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης. Η Apple αναμένεται να λανσάρει τη σειρά iPhone 15 φέτος τον Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram