Αυτό είναι το design των iPhone 15 και iPhone 15 Pro/Max (video)

Μοίρασε την γνώση...

Λίγο πριν τη διάθεση νέων iPhone συσκευών, οι κατασκευαστές θηκών επενδύουν σημαντικά χρήματα στην ανεύρεση πληροφοριών που αφορούν τα designs των συσκευών για να είναι ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες οι οποίες θα μπορέσουν να διαθέσουν συμβατές συσκευές. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται επακριβείς κλώνοι μελλοντικών iPhone συσκευών, σαν αυτά δηλαδή που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο.iphone 15Η ιστοσελίδα macrumors κατάφερε να βρει μια ομάδα dummy μοντέλων που αναπαριστούν με τον καλύτερο τρόπο τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, δηλαδή τα τέσσερα νέα iPhones που αναμένουμε η Apple να ανακοινώνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.iphone 15Ειδικότερα, τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro μοιάζουν με τα iPhone 14 και iPhone 14 Pro αν και υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Πλέον δεν υπάρχει θύρα Lightning, καθώς η Apple θα υιοθετήσει το USB-C. Μια άλλη αλλαγή, μικρή, αφορά το design, με ακόμη πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Οι πληροφορίες θέλουν τα iPhone 15 Pro να διαθέτουν τιτάνιο, αντί για ανοξείδωτο ατσάλι.iphone 15Και τα τέσσερα μοντέλα θα έρθουν με Dynamic Island αντί για εγκοπή, που ουσιαστικά θα σημάνει το τέλος του notch στη σειρά της εταιρείας. Οι κάμερες μοιάζουν οι ίδιες χωρίς σημαντικές αλλαγές, αν και το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να εξοπλιστεί με periscope φακό με ως 6x optical zoom.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram