Δες το κόλπο στο Google Maps για να θυμάσαι πάντα που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο

Μοίρασε την γνώση...

Η λειτουργεία των Google Maps που σώζει όλους εμάς που ψάχνουμε κάθε μέρα το αυτοκίνητό μας γύρω από το σπίτι μας -και είμαστε πολλοί.
Οι φορές που είσαι σε ένα νέο μέρος και δεν θυμάσαι που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητό σου, ή ακόμη χειρότερα, είναι βράδυ και δεν μπορείς να το εντοπίσεις πουθενά, είναι πολλές και το ξέρουμε όλοι. Όπως και οι φορές που το ψάχνουμε ακόμη και στη γειτονιά μας, γιατί απλά δεν μπορούμε να θυμηθούμε που το παρκάραμε την προηγούμενη μέρα. Γι’ αυτό έχουμε όμως την τεχνολογία, να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη τις στιγμές που το χρειαζόμαστε.
Αντί να κατεβάζεις νέες εφαρμογές για να «μαρκάρεις» το σημείο που έχεις αφήσει το αυτοκίνητό σου, μπορείς να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά μέσα από μια εφαρμογή που όλοι έχουμε στο κινητό μας και δεν είναι άλλη από το Google Maps.
Αν δεν το γνώριζες ήδη, μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να εντοπίσεις τις τιμές της βενζίνης ανά πρατήριο, ξενοδοχεία, χώρους στάθμευσης και πολλά ακόμη. Κυρίως όμως μπορείς να εντοπίσεις το παρκαρισμένο σου αυτοκίνητο, ακόμη και αν δεν θυμάσαι ακριβώς το σημείο, στο οποίο το άφησες.Το κόλπο στο Google Maps για να θυμάσαι πάντα που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητοΠώς θα «μαρκάρεις» το σημείο που έχεις σταθμεύσει το αυτοκίνητό σου, μέσα από το Google Maps
Για να χρησιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη λειτουργία θα πρέπει να πατήσουμε την μπλε κουκίδα που δείχνει τη θέση μας στον χάρτη και να επιλέξετε το σημείο ως «Ορισμός θέσης στάθμευσης». Στη συνέχεια, η θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου μας θα συμβολίζεται με μία κίτρινη κουκίδα και το γράμμα “P”. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κατευθυνθούμε προς την κίτρινη κουκίδα, ακολουθώντας τη διαδρομή πεζών που θα μας βγάλει το Google Maps και να βρούμε το αυτοκίνητό μας.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram