Είναι επίσημο! Η winbank βάζει όριο στις μεταφορές χρημάτων

Μοίρασε την γνώση...

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της ασφάλειας των συναλλαγών σας στην Τράπεζα Πειραιώς, σας ενημερώνουμε ότι από τα τέλη Ιουνίου 2023 θα τεθεί σε εφαρμογή ανώτατο Ημερήσιο Όριο Μεταφορών.
Το Ημερήσιο Όριο Μεταφορών θα αφορά μόνο τις συναλλαγές “Μεταφορά σε τρίτο στην Τράπεζα” με όριο 1.000€, και “Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα/ Έμβασμα” με αντίστοιχο όριο 1.000€. Σε περίπτωση που κατά το παρελθόν έχετε ορίσει όρια μικρότερα των 1.000€, αυτά θα παραμείνουν ως έχουν.winbank appEφόσον το επιθυμείτε, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να αναπροσαρμόσετε τα όρια σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω winbank web ή winbank mobile app, από την επιλογή Διαχείριση Ημερήσιων Ορίων Μεταφορών. Στην κατανάλωση των ημερήσιων ορίων θα προσμετρώνται και οι προγραμματισμένες/ μεταχρονολογημένες Μεταφορές σε τρίτο στην Τράπεζα και Μεταφορές σε άλλη Τράπεζα/ Έμβασμα.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram