Έλον Μασκ: To Τwitter κλείνει ανενεργούς λογαριασμούς

Μοίρασε την γνώση...

Ο Έλον Μασκ προειδοποίησε τους χρήστες του Twitter ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχωρεί στο κλείσιμο λογαριασμών, που ήταν ανενεργοί εδώ και μερικά χρόνια.
«Καθαρίζουμε λογαριασμούς που δεν έχουν καθόλου δραστηριότητα εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε πιθανότατα θα δείτε μείωση του αριθμού των ακολούθων», έγραψε ο Μασκ, που συμπλήρωσε προ ημερών έξι μήνες στο τιμόνι του Twitter.
Μασκ: Οι ανενεργοί λογαριασμοί στο Twitter «θα αρχειοθετηθούν»
Αργότερα απαντώντας σε tweet του προγραμματιστή βιντεοπαιχνιδιών, Τζον Κάρμακ, ο οποίος ανησύχησε για χονδρική διαγραφή περιεχομένου από ανενεργούς λογαριασμούς στη διάρκεια της εκκαθάρισης, το αφεντικό του Twitter είπε ότι οι λογαριασμοί «θα αρχειοθετηθούν».
Ο Μασκ δεν διευκρίνισε το πλήρες εύρος της εκκαθάρισης, ούτε έδωσε λεπτομέρειες αναφορικά με το πόσο καιρό ένας λογαριασμός θα πρέπει να είναι αδρανής, προκειμένου για να αρχειοθετηθεί. Επίσης, δεν είπε εάν ή πώς οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν ξανά τους ανενεργούς λογαριασμούς τους. «Αλλά είναι σημαντικό να ελευθερωθούν ονόματα χρηστών», έγραψε σε ένα επόμενο tweet.
Σύμφωνα με την τρέχουσα πολιτική ανενεργών λογαριασμών του Twitter οι χρήστες θα πρέπει να συνδέονται τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 ημέρες διαφορετικά κινδυνεύουν να αφαιρεθούν οριστικά. Σύμφωνα με την παλιά πολιτική, οι ανενεργοί λογαριασμοί συνήθως διατηρούν τα ονόματα χρήστη τους και οι χειρισμοί τους δεν διατίθενται σε ενεργούς χρήστες.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram