ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτό είναι το νέο φορητό PlayStation – Έρχεται εντός 2023

Μοίρασε την γνώση...

Οι φήμες που σας είχαμε μεταφέρει μόλις επιβεβαιώθηκαν. Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase 2023, η Sony επιβεβαίωσε το νέο φορητό PlayStation, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας μερικά πρώτα πλάνα και μερικές πρώτες πληροφορίες.
Περνώντας σε λεπτομέρειες, η τελική ονομασία του συστήματος δεν επιβεβαιώθηκε. Αντιθέτως, ο gaming κολοσσός μας σύστησε τη νέα προσθήκη στην οικογένεια του PS5 με την κωδική ονομασία Project Q.Το νέο αυτό PlayStation handheld δε θα είναι ακριβώς διάδοχος των PSP και PS Vita, αφού για να λειτουργήσει θα χρειάζεται κάποιος να έχει PlayStation 5. Το φορητό θα δουλεύει κάνοντας χρήση του Remote Play χαρακτηριστικού του PlayStation 5, για να κάνει stream περιεχόμενο από την οικιακή κονσόλα. Θα απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο internet για να συνδέεται στην κεντρική PS5 κονσόλα του ιδιοκτήτη.
Εμφανισιακά μοιάζει πολύ με το DualSense χειριστήριο, με μια οθόνη ανάμεσα στις δύο λαβές. Για την ώρα δε γνωρίζουμε την ανάλυση ή τις διαστάσεις της, αφού οι τεχνικές προδιαγραφές δεν επιβεβαιώθηκαν. Γνωρίζουμε ωστόσο πως το Project Q θα κυκλοφορήσει εντός του 2023.

banner

ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram