Έρχεται οθόνη για το Steam Deck από τρίτο κατασκευαστή που αυξάνει την ανάλυση σε 1200p

Μοίρασε την γνώση...

Αν σας ενοχλεί το γεγονός ότι η οθόνη του Steam Deck περιορίζεται στα 800p, ίσως σύντομα να έχετε μια λύση. Η FX Technology Limited θέλει να διορθώσει αυτόν τον περιορισμό με τη δική της οθόνη, η οποία παρέχει την απαραίτητη ενίσχυση της ανάλυσης στο φορητό PC της Valve.
Η DeckHD είναι μια οθόνη IPS 7 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 60Hz και φωτεινότητα οθόνης 400 nits, ίδια με αυτή του Steam Deck. Αλλά η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι πρόκειται για οθόνη Full HD+ (ανάλυση 1920×1200) και έχει κάλυψη sRGB 95% σε αντίθεση με την κάλυψη sRGB 67% του Steam Deck.
Και περιλαμβάνει, ακριβώς όπως το μοντέλο Steam Deck υψηλών προδιαγραφών, αντιθαμβωτική επίστρωση.Image Credit: FX Technology LimitedΕικόνα: FX Technology Limited

banner

Αν και υπάρχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ένας από τους συντονιστές του διακομιστή στο Discord μου είπε ότι η ομάδα σχεδιάζει να μοιραστεί τα ευρήματά της σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η οθόνη επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας την επόμενη εβδομάδα.
Η οθόνη του Steam Deck αποτέλεσε σημείο διαφωνίας στην κοινότητα από την κυκλοφορία του. Ενώ η συσκευή της Valve είναι σε θέση να τρέξει πολύ πιο εξελιγμένα παιχνίδια από το Switch, τα μεγάλα πλαίσια και η τεχνολογία LCD του Steam Deck έχουν απωθήσει ορισμένους χρήστες.
Σε συνέντευξή του στο IGN, το στέλεχος επιχειρηματικής ανάπτυξης της Valve, Erik Peterson, μίλησε για την οθόνη της συσκευής και την ergnomics από την άποψη των συμβιβασμών.
“Το να έχεις μια μεγαλύτερη οθόνη είναι κάτι… Μπορούμε να την κάνουμε πολύ μικρότερη, μπορούμε να την κάνουμε στο μέγεθος ενός ρολογιού, αλλά δεν θα μπορούσατε να παίξετε πραγματικά κανένα παιχνίδι σε αυτό και να έχετε μια θετική εμπειρία. Επειδή είναι λίγο μεγαλύτερο και έχει μεγαλύτερη οθόνη, για μένα, προσωπικά, έχω παρατηρήσει ότι αυτό επέτρεψε να παιχτεί μια άλλη κατηγορία παιχνιδιών που δεν θα ήταν καλή εμπειρία αν η οθόνη ήταν έστω και λίγο μικρότερη, επειδή θα ήταν πολύ δύσκολο να τα βλέπεις όλα”, δήλωσε ο Peterson πέρυσι.
Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας τομέας που μπορεί να βελτιωθεί όποτε η Valve αποφασίσει να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση του Steam. Εν τω μεταξύ, η FX Technology Limited αναφέρει ότι η οθόνη της θα κοστίζει περίπου 99 δολάρια στην ιστοσελίδα της. Ενώ δεν μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν τώρα, υπάρχει λίστα αναμονής για όσους ενδιαφέρονται να την αγοράσουν όταν κυκλοφορήσει.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram