Η Apple κυκλοφόρησε το Final Cut Pro και το Logic Pro για iPad

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple κυκλοφόρησε το Final Cut Pro και το Logic Pro για επιλεγμένα μοντέλα iPad, με τις εφαρμογές δημιουργίας βίντεο και μουσικής να είναι διαθέσιμες στο App Store.
Και οι δύο εφαρμογές έχουν τιμολόγηση βάσει συνδρομής που ορίζεται στα 4,99 $ ανά μήνα ή 49 $ ετησίως στις ΗΠΑ μετά από μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα. Το Final Cut Pro είναι συμβατό με μοντέλα iPad εξοπλισμένα με τσιπ M1 ή μεταγενέστερο, και το Logic Pro είναι διαθέσιμο για μοντέλα iPad εξοπλισμένα με τσιπ A12 Bionic ή μεταγενέστερο. Και οι δύο εφαρμογές απαιτούν iPadOS 16.4 ή μεταγενέστερη έκδοση.Η Apple κυκλοφόρησε το Final Cut Pro και το Logic Pro για iPadΣύμφωνα με την εταιρεία, οι εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί για να παρέχουν το “απόλυτο κινητό στούντιο για δημιουργούς βίντεο και μουσικής”.
“Το Final Cut Pro για iPad εισάγει ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων για τους δημιουργούς βίντεο για εγγραφή, επεξεργασία, ολοκλήρωση και κοινή χρήση, όλα από μία φορητή συσκευή”, ανέφερε η ανακοίνωση της Apple στις αρχές αυτού του μήνα.
“Το Logic Pro για iPad δίνει τη δύναμη της επαγγελματικής δημιουργίας μουσικής στα χέρια του δημιουργού — ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται — με μια πλήρη συλλογή εξελιγμένων εργαλείων για τη σύνθεση τραγουδιών, τη δημιουργία beat, την ηχογράφηση, την επεξεργασία και τη μίξη”, πρόσθεσε.
Στο Mac, το Final Cut Pro και το Logic Pro παραμένουν 299,99 $ και 199,99 $, αντίστοιχα.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram