Η νέα Beta έκδοση BIOS της GIGABYTE επιτρέπει την υποστήριξη Non-binary Memory στην πλατφόρμα AMD AM5

Μοίρασε την γνώση...

Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής µητρικών, καρτών γραφικών και προϊόντων hardware, ανακοίνωσε ότι η πλατφόρµα AMD AM5 των µητρικών X670, B650 και A620 υποστηρίζει πλέον µονάδες µνήµης DDR5 24GB και 48GB µετά από ενηµέρωση του BIOS. Αυτή η ενημέρωση αυξάνει τη μέγιστη υποστήριξη μνήμης RAM έως 192GB σε τέσσερα DIMM και έως 96GB σε δύο DIMM σε σχέση με τα προηγούμενα μέγιστα των 128GB και 64GB, αντίστοιχα.Επιτρέποντας την υποστήριξη non-binary μνήμης τόσο στις πλατφόρμες AMD EXPO™ όσο και στις πλατφόρμες Intel® XMP, οι GIGABYTE μητρικές προσφέρουν πλέον μια εύκολη αύξηση της χωρητικότητας της μνήμης και της απόδοσης του συστήματος. Αυτό μεταφράζεται σε βελτιωμένο multitasking και παραγωγικότητα για gamers και άλλους χρήστες με απαιτητικές ανάγκες σε RAM. Για να επωφεληθείτε από την αναβάθμισης, προμηθευτείτε την GIGABYTE μητρική σας σήμερα!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της GIGABYTE, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE.: https://www.gigabyte.com/gr

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram