iPhone: Ψηφιακή αναπαραγωγή της φωνής σας φέρνει η επόμενη σημαντική ενημέρωση!

Μοίρασε την γνώση...

Απέχουμε λιγότερο από τρεις εβδομάδες από την κεντρική ομιλία της Apple στο WWDC 2023, όπου θα παρουσιάσει λεπτομερώς όλες τις νέες δυνατότητες που έρχονται στις επόμενες μεγάλες ενημερώσεις λογισμικού και ενδεχομένως μερικές νέες ανακοινώσεις hardware. Πριν από την εναρκτήρια ομιλία, η Apple μοιράστηκε μια προεπισκόπηση ορισμένων από τις δυνατότητες που θα έρθουν αργότερα φέτος, συμπεριλαμβανομένης μιας που επιτρέπει στα iPhones σας τη δυνατότητα να μιλούν με τη φωνή σας.

banner

Σε ένα δελτίο τύπου, η Apple ανέλυε πολλές νέες δυνατότητες προσβασιμότητας που θα βοηθήσουν όσους έχασαν την ικανότητα να μιλούν, έχουν χαμηλή όραση ή είναι τυφλοί. Η λειτουργία Personal Voice της Apple θα επιτρέψει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια συνθετική φωνή που ακούγεται σαν τους χρήστες iPhone και iPad. Η Apple λέει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φωνή καταγράφοντας 15 λεπτά ήχου στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας ένα σύνολο τυχαιοποιημένων μηνυμάτων κειμένου, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Διαφήμιση

Image Credit: AppleImage Credit: Apple

Google news

Εκτός από το Personal Voice, μια άλλη δυνατότητα προσβασιμότητας για όσους έχασαν την ικανότητά τους να μιλούν είναι το Live Speech, που επιτρέπει στους χρήστες iPhone, iPad και Mac που είτε συνομιλούν αυτοπροσώπως είτε μέσω FaceTime ή τηλεφωνικής κλήσης να πληκτρολογήσουν αυτό που θέλουν να πουν και να το εκφωνήσουν δυνατά. Θα περιλαμβάνει μια επιλογή για την αποθήκευση φράσεων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Atlas VPN Govee Many GEOs

«Η προσβασιμότητα είναι μέρος όλων όσων κάνουμε στην Apple», δήλωσε η Sarah Herrlinger, ανώτερη διευθύντρια της Apple για την Παγκόσμια Πολιτική και Πρωτοβουλίες Προσβασιμότητας, στο δελτίο τύπου. «Αυτά τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά σχεδιάστηκαν με feedback από τα μέλη των κοινοτήτων αναπηρίας σε κάθε βήμα για την υποστήριξη ενός διαφορετικού συνόλου χρηστών και τη βοήθεια των ανθρώπων να συνδεθούν με νέους τρόπους.»

Η Apple σημειώνει ότι αυτές τις νέες δυνατότητες προσβασιμότητας και περισσότερα θα φτάσουν «αργότερα αυτό το έτος», με την Apple να λανσάρει την επόμενη μεγάλη ενημέρωση λογισμικού της το φθινόπωρο, οπότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα αυτά τα χαρακτηριστικά να ξεκινήσουν με το iOS 17.


Θα μάθουμε περισσότερα για το iOS 17 και το iPados 17 εκτός από τις επόμενες σημαντικές ενημερώσεις για το watchOS και το macOS στις 5 Ιουνίου, όταν ξεκινήσει το WWDC 2023.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram