Λάθος φόρτιση «θα μπορούσε να καταστρέψει την μπαταρία του iPhone σας»

Μοίρασε την γνώση...

Οι χρήστες iPhone προειδοποιούνται για ένα λάθος που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την μπαταρία της συσκευής τους.
Το να φορτίζετε συνεχώς το κινητό σας, να το χρησιμοποιείτε ενώ αυτό φορτίζει, να το φορτίζετε με φορτιστή υψηλής τάσης, μπορεί να μειώσει το χρόνο ζωής της μπαταρίας του, σύμφωνα με τους ειδικούς. Αυτά είναι γνωστά λάθη που πρέπει να αποφεύγονται.
Τώρα, ένας δημοφιλής TikToker που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, ο David Eluemunoh μίλησε για έναν άλλο τρόπο με τον οποίο μπορεί να βλάψετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας.Λάθος φόρτιση «θα μπορούσε να καταστρέψει την μπαταρία του iPhone σας»Σε ένα viral βίντεο από τον Eluemunoh, το οποίο είδαν πάνω από 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι στο TikTok, είπε: “Σταματήστε να φορτίζετε το iPhone σας με μια θήκη. Γνωρίζατε ότι η φόρτιση του iPhone σας σε συγκεκριμένες θήκες το κάνει να ζεσταίνεται; Αυτός είναι κυρίως ο λόγος που το iPhone σας σταματά να φορτίζει όταν φτάσει στο 80%, επειδή είναι ζεστό”.
Όπως αναφέρεται στη Mirror, ο David εξηγεί ότι η υπερθέρμανση του τηλεφώνου μπορεί να είναι ο λόγος που καταστρέφεται η μπαταρία του κινητού. Αυτή η προειδοποίηση αναφέρεται και από την Apple στον ιστότοπό της.
Ο ιστότοπος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η φόρτιση της συσκευής σας όταν βρίσκεται μέσα σε συγκεκριμένες θήκες μπορεί να δημιουργήσει υπερβολική θερμότητα, η οποία μπορεί να επηρεάσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Εάν παρατηρήσετε ότι η συσκευή σας ζεσταίνεται όταν τη φορτίζετε, αφαιρέστε την πρώτα από τη θήκη της.”
Ο David ισχυρίστηκε ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα iPhone σταματούν να φορτίζονται στο 80%, αλλά τα iPhone με καλή κατάσταση μπαταρίας θα χρησιμοποιούν αυτόματα βελτιστοποιημένη φόρτιση, σταματώντας σε αυτό το ποσοστό. Αυτό συμβαίνει ώστε το τηλέφωνό σας να μην φορτίζεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η Apple διαθέτει μια εύχρηστη ένδειξη υγείας της μπαταρίας στις ρυθμίσεις, κάτω από την ενότητα της μπαταρίας, η οποία μπορεί να υποδείξει την πραγματική ποσοστιαία φόρτιση όταν το τηλέφωνό σας λέει ότι είναι πλήρως φορτισμένο.
Συνήθως, όταν η υγεία της μπαταρίας φτάνει περίπου στο 85%, τότε θα παρατηρήσετε ότι χρειάζεται να φορτίζετε δύο φορές την ημέρα. Αν είναι κάτω από το 80%, τότε μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση μπαταρίας προκειμένου να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram