Νέα πατέντα της Sony δείχνει το αποσπώμενο drive του νέου PS5 (εικόνες)

Μοίρασε την γνώση...

Το ότι η Sony εργάζεται στη νέα έκδοση του PS5 είναι σχεδόν δεδομένο και μία νέα πατέντα μάς δίνει μια γερή εικόνα του νέου αποσπώμενου drive της ανασχεδιασμένης κονσόλας. Η ιαπωνική εταιρεία κατέθεσε μια πατέντα που φαίνεται πως αφορά ένα disc drive που μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα άλλο hardware με απλό τρόπο, χωρίς να αναφέρεται κάτι πιο συγκεκριμένο. Στις προδιαγραφές της πατέντας σημειώνεται η δυνατότητα χρησιμοποίησης του drive σε προσωπικούς υπολογιστές, εξοπλισμό ήχου και εικόνας και κονσόλες, χωρίς να αναφέρει κάτι πιο συγκεκριμένο. Μάλιστα, τονίζει ιδιαίτερα και έναν νέο μηχανισμό που θα μειώνει τους κραδασμούς στη διάρκεια της ανάγνωσης ενός δίσκου. Η πατέντα έχει καταχωρηθεί εδώ και καιρό αλλά δημοσιεύτηκε προσφάτως και οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι η ανανεωμένη έκδοση του PS5 με το αποσπώμενο drive μπαίνει σε μαζική παραγωγή μέσα στο μήνα για να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το drive δεν θα μπορεί να συνδεθεί με τα υπάρχοντα PS5 Digital μοντέλα. 

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram