Ο πρώτος φορητός υπολογιστής επαυξημένης πραγματικότητας (βίντεο)

Μοίρασε την γνώση...

Επιτρέπει στον χρήστη του να εργάζεται σε μια εικονική οθόνη μεγέθους ως και 100 ιντσών.
H ισραηλινή νεοφυής εταιρεία Sightful Spacetop παρουσίασε ένα φορητό υπολογιστή που ενσωματώνει τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας δημιουργώντας μια εικονική οθόνη στον χρήστη που μπορεί να φτάσει σε μέγεθος τις 100 ίντσες δημιουργώντας ένα περιβάλλον γραφείου οπουδήποτε και αν αυτός βρίσκεται. Η εταιρεία πιστεύει ότι η συσκευή αυτή μπορεί να δημιουργήσει μια νέα αγορά στη βιομηχανία των υπολογιστών.
Ο φορητός υπολογιστής ονομάζεται Spacetop και αποτελείται από ένα πληκτρολόγιο, μια επιφάνεια αφής, ένα μαλακό κάλυμμα και φυσικά τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητα που ονομάζονται NReal AR τα οποία συνδέονται με το όλο σύστημα. Φορώντας τα γυαλιά ο χρήστης βλέπει μπροστά του μια γιγάντια αιωρούμενη οθόνη σε οποιοδήποτε περιβάλλον βρίσκεται. Ο Sightful λέει ότι η οθόνη υψηλής ανάλυσης μπορεί να εκτείνεται έως και 100 ίντσες δυνατότητα χρήσιμη σε όσους πρέπει ή θέλουν να εργάζονται έχοντας ανοικτά ταυτόχρονα πολλά παράθυρα και οθόνες.

banner

Η Sightful λέει ότι όποιος προγραμματιστής ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί της μπορεί να της στείλει μέσω της ιστοσελίδας της κάποιες εφαρμογές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο Spacetop. Ο υπολογιστής αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι το τέλος του χρόνου σε μια τιμή περίπου δύο χιλιάδων δολαρίων που είναι τιμή που κοστίζουν τα καλής ποιότητας και ισχύος συμβατικά λάπτοπ.

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram