Πράσινες οθόνες σε όλα τα Apple Watch μετά το update στο watchOS 9.5

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple κυκλοφορεί το watchOS 9.5 στα smartwatches της, και τις αντίστοιχες εκδόσεις των OS για τις υπόλοιπες συσκευές της. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτές οι εκδόσεις έχουν δημιουργήσει κάποια προβλήματα, ειδικά στα Apple Watch.
Τόσο στο reddit όσο και στο φόρουμ του MacRumors δημοσιεύονται αναφορές για πράσινο χρώμα στις οθόνες όλων των ρολογιών της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας, μετά το update στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού.Apple Watch πράσινη οθόνηΣύμφωνα με τις αναφορές, όλα τα μοντέλα από τα Apple Watch Series 8 και πίσω παρουσιάζουν το πράσινο χρώμα στην οθόνη μετά το update στο watchOS 9.5, με τα παλαιότερα μοντέλα να επηρεάζονται περισσότερο.
Οι χρήστες λένε ότι το πράσινο χρώμα είναι ορατό στην οθόνη εισαγωγής κωδικού, όταν μπαίνουν στο Control Center, και μόλις ανοίγουν τις ειδοποιήσεις. Τα Watch SE και Ultra πρωταγωνιστούν στις λιγότερες αναφορές.
Δυστυχώς, δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η αιτία του προβλήματος, αλλά οι περισσότερες αναφορές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι συνδέεται με το watchOS 9.5. Οπότε, μάλλον είναι θέμα software, παρά hardware.
Περιμένουμε η Apple να αναγνωρίσει το πρόβλημα, να βρει την αιτία, και να κυκλοφορήσει το συντομότερο ένα fix για τα Apple Watch. Αν και το πιο πιθανό είναι ότι το fix θα είναι διαθέσιμο με το watchOS 9.6 ή ακόμα και το 9.7.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram