ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ GAMING “ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ”!!! ULTRAGEAR ΟΘΟΝΗ 49 ΙΝΤΣΩΝ ΤΗΣ LG, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 32:9

Μοίρασε την γνώση...

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε την πιο πρόσφατη UltraGearTM gaming οθόνη (μοντέλο 49GR85DC), μια κυρτή οθόνη 49 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 32:9 και εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240Hz. Σαν να έχετε δύο οθόνες 16:9 δίπλα-δίπλα, το εντυπωσιακό νέο μοντέλο προσφέρει απίστευτα ομαλό gameplay και κορυφαία ποιότητα εικόνας, χαρακτηριστικά απαραίτητα για καθηλωτική εμπειρία gaming. Αν και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους gamers, η 49GR85DC είναι επίσης κατάλληλη για την αύξηση της παραγωγικότητας σας ή την προβολή περιεχομένου χάρη στην προηγμένη multitasking λειτουργικότητα και την εξαιρετικά μεγάλη οθόνη της.

banner

Διαθέτοντας πάνελ 49 ιντσών ανάλυσης Dual QHD (5.120 x 1.440) με καμπυλότητα 1000R, η νέα UltraGear gaming οθόνη της LG εξασφαλίζει ευκρινείς, ζωντανές εικόνες που κατακλύζουν το οπτικό πεδίο του χρήστη. Ο συνδυασμός του μεγάλου πλάτους της οθόνης και του υψηλού ρυθμού ανανέωσης 240Hz1 βοηθά στη δημιουργία ενός εκτεταμένου και πιο ευέλικτου gaming περιβάλλοντος, κάνοντας τα παιχνίδια να μοιάζουν πιο αληθινά και δυναμικά. Με πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000, το μοντέλο 49GR85DC διαθέτει επίσης λόγο αντίθεσης 3000:1 και μέγιστη φωτεινότητα2 1000 nit, παράγοντας ζωντανά χρώματα και βαθιά, γεμάτα μαύρα. Με τη σχεδίαση τριών όψεων, σχεδόν χωρίς περιθώρια, η οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν συγκεντρωμένοι καθώς δίνουν μάχη με τους αντιπάλους τους ή εξερευνούν τους αγαπημένους τους εικονικούς κόσμους.

H οθόνη 49GR85DC, που δεν προορίζεται μόνο για gaming, προσφέρει επίσης μια σειρά από λειτουργίες multitasking που επιτρέπουν στους χρήστες να επωφεληθούν πλήρως από την επιμήκη οθόνη της με αναλογία διαστάσεων 32:9. Το νέο μοντέλο UltraGear υποστηρίζει τις λειτουργίες PictureinPicture (PIP) και PicturebyPicture (PBP). Η λειτουργία PIP επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν περιεχόμενο από μια δεύτερη συνδεδεμένη συσκευή σε ένα μικρό πρόγραμμα αναπαραγωγής, ενώ η λειτουργία PBP τους επιτρέπει να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλά ανοιχτά παράθυρα, χωρίζοντας με ευκολία την οθόνη σε δύο ξεχωριστά τμήματα.

Google news

Σημαντικό για τους χρήστες που απολαμβάνουν το gaming σε PC και κονσόλες, αλλά χρήσιμο και για το multitasking, η νέα οθόνη παρέχει συνδεσιμότητα μέσω DisplayPort 1.4 και HDMI 2.1, με τα οποία οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ομαλό gaming στα 240Hz και σε ανάλυση Dual QHD. Επιπλέον, η κυρτή UltraGear ενισχύει την εμπειρία gaming με τον οπίσθιο φωτισμό LED Hexagon και την υποστήριξη DTS Headphone:X, μια προηγμένη λύση ήχου που παρέχει εξαιρετικό τρισδιάστατο ήχο μέσω ενσύρματων ακουστικών.

Wondershare WW Govee Many GEOs

«Καθώς η αγορά των gaming οθονών συνεχίζει να ωριμάζει και να αναπτύσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με τη ζήτηση για εκτεταμένες οθόνες που προσφέρουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης και εξαιρετική ποιότητα εικόνας», δήλωσε ο Seo Youngjae, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας IT της LG Electronics Business Solutions Company. «Σχεδιασμένη για gaming, αλλά εξίσου κατάλληλη για multitasking, η νέα LG UltraGear είναι μια ευέλικτη, premium λύση οθόνης που καταδεικνύει τη δέσμευση και την ικανότητά μας να ικανοποιούμε τις διαφορετικές ανάγκες των σημερινών καταναλωτών».

Η νέα gaming οθόνη UltraGear είναι πλέον διαθέσιμη στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει σε βασικές αγορές της Ευρώπης αυτό το μήνα και στην Ασία αργότερα μέσα στο έτος.


Κύριες προδιαγραφές:

LG UltraGear Gaming Monitor

(49GR85DC)

Τύπος οθόνης

VA (Vertical Alignment)

Μέγεθος οθόνης

49-inch

Αναλογία διαστάσεων

32:9

Ανάλυση

DQHD (5,120 x 1,440)

Ρυθμός ανανέωσης

240Hz1

Γκάμα χρωμάτων

DCI-P3 95% (typ.)

Λόγος αντίθεσης

3000:1

Φωτεινότητα

1000nit (peak)2,

450nit (typ.)

Χρόνος απόκρισης

1ms Gray-to-Gray (GtG)

Καμπυλότητα

1000R

HDR

VESA DisplayHDR 1000

Συνδεσιμότητα

HDMI 2.1 x 2
DisplayPort 1.4 x 1
USB 3.0 x 1 Upstream
x 2 Downstream
4pole H/P out (DTS HP:X)

Picture-in-Picture, Picture-by-Picture

ΝΑΙ

Βάση

Tilt: -5 to + 15°
Height: 110mm
Swivel: ± 15˚
Pivot: Not Available

1 Το παιχνίδι στα 240Hz σε ανάλυση Dual QHD απαιτεί υπολογιστή με κάρτα γραφικών που υποστηρίζει τόσο HDMI 2.1 όσο και DisplayPort 1.4.

2 Εγγυημένη μέγιστη φωτεινότητα HDR.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, laptop, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LG.com/b2b.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram