Τα κακώς κείμενα με το ChatGPT προσπαθεί να αποτρέψει η Samsung, με δικό της AI chatbot

Μοίρασε την γνώση...

Η Samsung, σε στρατηγική συνεργασία με τη Naver, πρόκειται να αναδιαρθρώσει το εταιρικό της περιβάλλον με την ανάπτυξη μιας προηγμένης πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εσωτερική χρήση. Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση σε ένα πρόσφατο περιστατικό με διαρροές ευαίσθητων πληροφοριών μέσω της χρήσης εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης τρίτων. Η εταιρεία απαγόρευσε αργότερα τη χρήση οποιουδήποτε εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης τρίτου, όπως το ChatGPT και το Google Bard, για να αποτρέψει περαιτέρω διαρροές.
Έχοντας βιώσει τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τις εξωτερικές πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης, η Samsung λαμβάνει προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση των ιδιόκτητων δεδομένων και της πνευματικής της ιδιοκτησίας. Ο επερχόμενος εσωτερικός AI βοηθός, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Naver, θα αποτελέσει λύση στις μοναδικές απαιτήσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της Samsung στο τμήμα Device Solutions.Samsung ChatGPTΣε αντίθεση με τον προκάτοχό της, το ChatGPT, αυτή η AI πλατφόρμα θα παραμείνει εντός των ασφαλών διακομιστών της Samsung, διασφαλίζοντας ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες που σχετίζονται με τους ημιαγωγούς και ο ιδιόκτητος κώδικας παραμένουν εμπιστευτικές και προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Μοιράζοντας επιλεγμένα δεδομένα ημιαγωγών με τη Naver, η Samsung μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης χωρίς να διακυβεύσει την ασφάλεια των πληροφοριών ή ακούσιες διαρροές αυτών στο δημόσιο χώρο του cloud.
Ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα αυτής της συνεργασίας είναι η βελτιωμένη κατανόηση της κορεατικής γλώσσας από την πλατφόρμα. Προσαρμόζοντας το AI chatbot ώστε να κατανοεί και να ανταποκρίνεται στα κορεατικά με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιοδήποτε υπάρχον εργαλείο generative AI, όπως το ChatGPT, η Samsung στοχεύει να παρέχει στους υπαλλήλους της μια απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήσης.
εσωτερική AI πλατφόρμα, που αρχικά προορίζεται για τους υπαλλήλους του τμήματος Device Solutions, θα υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση και συμβατότητα. Μετά την επιτυχή αξιολόγηση, το εργαλείο μπορεί σταδιακά να διατεθεί και σε άλλους κλάδους της Samsung, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος Device eXperience, το οποίο είναι υπεύθυνο για smartphones, οικιακές συσκευές, και άλλα.
Η κοινή προσπάθεια μεταξύ της Samsung και της Naver σηματοδοτεί τη δέσμευση για την ενδυνάμωση των εργαζομένων και τη λειτουργική αριστεία μέσω της AI τεχνολογίας αιχμής. Με την ανάπτυξη ενός αποκλειστικού εσωτερικού AI βοηθού, η Samsung θα απλοποιήσει τις εσωτερικές ροές εργασίας της, επιτρέποντας στους υπαλλήλους της να ξεκλειδώσουν νέα επίπεδα παραγωγικότητας, αποδοτικότητας και συνεργασίας, διατηρώντας παράλληλα την απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram