Τα ψέμματα τελείωσαν: iPhone 15 Pro σε τιμή που δεν έχεις ξαναδεί

Μοίρασε την γνώση...

Η σειρά iPhone 15 Pro αναμένεται να καταφθάσει με σημαντικές αυξήσεις ως προς τις τιμές, όπως έχουν δείξει όλα τα μέχρι σήμερα reports. Ένα νέο report από το Weibo αυτή τη φορά αναφέρει ότι η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει την τιμή του iPhone 15 Pro και άλλο προκειμένου να αυξήσει την απόσταση από το iPhone 15 Plus.
Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max ξεκινούσαν από τα 999 δολάρια και 1.099, επομένως οποιαδήποτε αύξηση τη τιμή για πρώτη φορά θα τα κάνουν να ξεπεράσουν κατά πολύ το φράγμα των 1.000 δολαρίων.Apple iPhone 15 Pro Max New CAD Action ButtonΤο report προσθέτει επίσης, ότι από τη στιγμή που τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα καταφθάσουν με πλήθος χαρακτηριστικών που αυτή τη στιγμή συναντάμε στα Pro μοντέλα, όπως το Dynamic Island και η κάμερα των 48MP, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να διαχωριστούν τα Pro από τα μη Pro μοντέλα όσον αφορά την τιμολόγηση.
Εκτός των ΗΠΑ, οι τιμές είναι ήδη στα ύψη, εξαιτίας των ισοτιμιών. Η εταιρεία έχει καταφέρει να διατηρήσει σταθερές τιμές στις ΗΠΑ εδώ και έξι γενιές iPhone συσκευών, ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να τις αυξήσει και φαίνεται ότι η ώρα αυτή έχει φθάσει.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram