Τα Redmi Note 12 είναι τόσα πολλά που η Xiaomi έφτιαξε εφαρμογή επιλογής μοντέλου

Μοίρασε την γνώση...

Τα τελευταία χρόνια, η Xiaomi το έχει παρακάνει με το πλήθος των τηλεφώνων που κυκλοφορεί. Οι συσκευές είναι τόσες πολλές που αδυνατεί να διατηρήσει ή να δημιουργήσει ένα σταθερό πλάνο αναβαθμίσεων. Τα περισσότερα από αυτά τα smartphones κυκλοφορούν με διαφορετικά ονόματα, σε διαφορετικές αγορές. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις κυκλοφορούν ως Xiaomi σε μία αγορά, σαν Redmi σε άλλη, και με την υπογραφή της Poco σε κάποια τρίτη.

banner

Μία από τις σειρές που καταγράφουν ρεκόρ μοντέλων είναι τα Redmi Note που την τελευταία διετία έχουν σπάσει το φράγμα των 10 συσκευών ανά σειρά. Τα Redmi Note 12 δεν αποτελούν εξαίρεση, βρισκόμαστε ήδη στα 12. Για να διευκολύνει τους χρήστες να αποφασίσουν ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για αυτούς, η κινέζικη εταιρεία δημιούργησε μία web εφαρμογή. Την παρακολουθούμε καιρό και φαίνεται ότι σταδιακά προσθέτει νέα μοντέλα της σειράς Note 12.

Η εφαρμογή βρίσκεται σε αυτήν τη σελίδα και το πρώτο βήμα είναι να πατήσει κανείς το “Start”. Μετά, διαλέγει ένα από τα 8 σενάρια που ταιριάζει στο προφίλ του και πατάει πάλι “Start”. Στη συνέχεια, μέσα από ένα 3D περιβάλλον, τοποθετεί την οθόνη της αρεσκείας του στο πλαίσιο της συσκευής και πατάει “Next”. Με τον ίδιο τρόπο επιλέγει επεξεργαστή, σύστημα καμερών, μπαταρία, και πίσω πάνελ. Τελικά, μόλις πατήσει το τικ και “Done”, η εφαρμογή του παρουσιάζει τα δύο μοντέλα που ταιριάζουν στις επιλογές του.

Google news

Η εφαρμογή για την επιλογή του κατάλληλου Redmi Note 12 είναι αρκετά καλή ως ιδέα και κάτι σχετικά πρωτότυπο. Ωστόσο, αυτό δεν διορθώνει το πρόβλημα με τα δεκάδες μοντέλα σε μία σειρά. Επιπλέον, δείχνει ότι οι διαφορές μεταξύ τους είναι τόσο μικρές ή λίγες που θα μπορούσαν αντί για 12 να είναι το πολύ 3, όπως σε όλες κυριολεκτικά τις σειρές τηλεφώνων των υπόλοιπων κατασκευαστών και στις περισσότερες σειράς των εταιρειών της Xiaomi.

Banggood WW ZTE Many GEOs

πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram