Τέλος η αποκλειστική χρήση του Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, διαθέσιμος σε περισσότερες μάρκες

Μοίρασε την γνώση...

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Samsung χρησιμοποίησε παγκοσμίως επεξεργαστή Snapdragon σε όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S. Τα σχόλια όλων ήταν θετικά διότι ο Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy προσφέρει απίστευτη αυτονομία και εξαιρετικές επιδόσεις. Παρόλο που ο SD8Gen2 for Galaxy σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τα τηλέφωνα της Samsung, φαίνεται ότι αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα.
Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, η υπερχρονισμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 θα είναι διαθέσιμη σε διάφορες κινεζικές μάρκες smartphone, το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Αν και ο leaker δεν αποκάλυψε τα ονόματα των OEM που θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το chip, είναι πολύ πιθανό να το δούμε σε συσκευές των OnePlus, Red Magic, και Xiaomi.Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy Samsung Galaxy S23O Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy έχει 5% ταχύτερη CPU και 5.7% ταχύτερη GPU από τον τυπικό Snapdragon 8 Gen 2, ενισχυμένη παρουσιάζεται και η επεξεργασία AI. Αυτό έδωσε στη σειρά Samsung Galaxy S23 το πλεονέκτημα όσον αφορά τη single-core απόδοση της CPU και την επεξεργασία εικόνας.
Το επόμενο έτος, η Samsung σχεδιάζει να επαναφέρει τα chip Exynos με τα Galaxy S24. Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, κάποια Galaxy S24 θα είναι εξοπλισμένα με τον Exynos 2400, ενώ άλλα θα χρησιμοποιούν Snapdragon 8 Gen 3. Ο Exynos 2400 λέγεται ότι διαθέτει πολύ ταχύτερη GPU και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram