Το πρώτο ποδήλατο με τριγωνικές ρόδες -Πώς λειτουργεί (video)

Μοίρασε την γνώση...

Ένα λειτουργικό ποδήλατο με τριγωνικούς τροχούς είναι σίγουρα μια εντυπωσιακή κατασκευή που θα τραβά τα βλέμματα σε κάθε σας βόλτα όπου και αν κινηθείτε.
Ένα ακόμη ποδήλατο που ξεπερνά τα όρια της συμβατικής σχεδίασης και τα «βάζει» με τους νόμους της Φυσικής είναι αυτό που δημιούργησε ο Ουκρανός Sergii Gordieiev, που θέλει να αποδείξει με κάθε τρόπο ότι το εντυπωσιακό στιλ μπορεί να συνδυαστεί με την λειτουργικότητα… έστω εν μέρει.
Ο Gordieiev μας εντυπωσίασε την πρώτη φορά όταν δημιούργησε ένα λειτουργικό ποδήλατο με τετράγωνους τροχούς «ερπύστριες» το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.Τώρα πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα με την δημιουργία ενός ποδηλάτου με τριγωνικούς τροχούς, οι οποίοι σε σχέση με το προηγούμενο project του Ουκρανού περιστρέφονται κανονικά.
Για να δημιουργήσει τις τριγωνικές ρόδες ο Gordieiev… «επανεφηύρε» τον τροχό από την αρχή χρησιμοποιώντας το ξύλο ως υλικό κατασκευής των νέων ζαντών και συμβατικά ελαστικά που τα έκοψε και τα κόλλησε πάνω στη ζάντα χωρίς να χρησιμοποιήσει σαμπρέλα.Για να πετύχει τον σκοπό του ο Ουκρανός έκανε εκτεταμένες τροποποιήσεις και στο πλαίσιο που είχε στη διάθεσή του, στο ψαλίδι αλλά και στο πιρούνι ώστε οι τροχοί να ανεβοκατεβαίνουν χωρίς όμως να γίνεται αυτό και με το ίδιο το ποδήλατο.
Προφανώς η πρόταση του Gordieiev δεν έχει καμία προέκταση που να σχετίζεται με την πρακτικότητα. Είναι ωστόσο εντυπωσιακά δημιουργική, παρά τις τεράστιες απώλειες από τις επιπλέον τριβές, με τον Ουκρανό να μοιράζεται με το κοινό το πώς έφτασε στην κατασκευή του ποδηλάτου με τους τριγωνικούς τροχούς στο video που ακολουθεί, ένα video που ανάρτησε στο κανάλι «The Q» στο YouTube.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram