Βιετνάμ: Όλοι οι χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να επαληθεύουν την ταυτότητά τους

Μοίρασε την γνώση...

Το Βιετνάμ σχεδιάζει να ζητήσει από όλους τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το YouTube και το TikTok να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους, επικαλούμενο την ανάγκη να καταπολεμηθούν οι διαδικτυακές απάτες.
Η ασιατική χώρα παρουσιάζει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά διαδικτυακών απατών, σύμφωνα με την Global Anti Scam Alliance.
Ωστόσο, επικριτές της κυβέρνησης του Βιετνάμ κάνουν λόγο για προσπάθεια περιορισμού της ελευθερίας της έκφρασης.
Τον περασμένο μήνα, οι αρχές δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν σε έρευνα για «τοξικό περιεχόμενο» στην κινεζική πλατφόρμα TikTok.
Το Βιετνάμ έχει ζητήσει επίσης από ξένες εταιρείες τεχνολογίας να ιδρύσουν γραφεία στη χώρα.
Με νόμο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που εισήχθη το 2018, το Facebook και η Google υποχρεώνονται να αφαιρούν εντός 24 ωρών αναρτήσεις που θεωρούνται απειλή για την εθνική ασφάλεια.
Εντός του έτους, οι αρχές κάλεσαν τους χρήστες κινητών τηλεφώνων να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους και στη συνέχεια μπλόκαραν περίπου 1,2 εκατομμύρια κάρτες SIM.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram