Αυτά είναι τα ανθρωπόμορφα ρομπότ που φτιάχνονται στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοίρασε την γνώση...

Μετά τα -για πολλούς- τρομακτικά ανθρωπόμορφα ρομπότ Ameca της Engineered Arts που έχουν γίνει viral αρκετές φορές στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες, τώρα τη σκυτάλη παίρνει η Promobot.
Πρόκειται για μια εταιρία που παρέχει υπηρεσίες ρομπότ σε επιχειρήσεις και η οποία εδρεύει και κατασκευάζει τα ρομπότ της στην Βόρεια και στην Ανατολική Ευρώπη. Το δημιούργημά της που έγινε viral είναι το Robo-C2, ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ που σε αντίθεση με το Ameca έχει ρεαλιστικό πρόσωπο.ΒΙΝΤΕΟ: Αυτά είναι τα ανθρωπόμορφα ρομπότ που φτιάχνονται στην ΕυρώπηΤο Robo-C2 μπορεί να πάρει την εμφάνιση οποιουδήποτε ανθρώπου, αφού το πρόσωπό του κατασκευάζεται κατά παραγγελία και έχει τη δυνατότητα να μιμείται διάφορες ανθρώπινες ενέργειες. Μπορεί να μιλάει, να «εκφράζει συναισθήματα» και να αλληλοεπιδρά με ανθρώπους. Θεωρητικά έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις επιχειρήσεις σε διάφορες εργασίες, όπως να καλωσορίζει πελάτες, να παρέχει πληροφορίες, να μεταφέρει marketing μηνύματα και να βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών.
αρακάτω θα βρείτε  το επίσημο προωθητικό βίντεο της εταιρίας.

banner

 

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram