Αυτή είναι η εφαρμογή της Honda που σώζει τους νέους οδηγούς

Μοίρασε την γνώση...

Οι έφηβοι και οι νέοι οδηγοί έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα. Και μία νέα εφαρμογή κάνει ότι μπορεί για να τους εκπαιδεύει καλύτερα.
Αν μόλις πήρατε το δίπλωμα και κάνετε τα πρώτα σας βήματα ως νέος οδηγός, το σίγουρο είναι ότι έχετε πολλά ακόμα να μάθετε. Και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να μην γίνετε και εσείς μέρος της στατιστικής που θέλει τους νέους οδηγούς να είναι πιο επιρρεπείς στα ατυχήματα.
Για να βοηθήσει τους νέους οδηγούς των αυτοκινήτων της η Honda δημιούργησε μία νέα εφαρμογή, η οποία εγκαθίσταται στο smartphone και συνεργάζεται με το αυτοκίνητο.Ονομάζεται Honda Driver Coaching και δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή των τυπικών συμβουλών ασφαλείας. Μπορεί παράλληλα να έχει πρόσβαση στον ενσωματωμένο υπολογιστή του αυτοκινήτου για μια πιο λεπτομερή εμπειρία εκμάθησης με στοιχεία και από παιχνίδι.
Η εφαρμογή διατίθεται μόνο σε συσκευές iOS και μέσω του Apple App Store. Μόλις εγκατασταθεί και το iPhone συνδεθεί με το όχημα, μπορεί να αναλύει τις κινήσεις του οδηγού σε πραγματικό χρόνο και να παρέχει μαθήματα για ασφαλή οδήγηση.
Η εφαρμογή παρακολουθεί το τιμόνι, το φρενάρισμα και την επιτάχυνση, παρέχοντας οδηγίες ανάλογα με τις ανάγκες. Μόλις ο οδηγός ολοκληρώσει ένα μάθημα, η εφαρμογή παρέχει μια σύνοψη της οδήγησής του, συγκεκριμένες συμβουλές και μια βαθμολογία για την παρακολούθηση της προόδου του.Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε μοντέλα Honda και Acura που είναι εξοπλισμένα με Apple CarPlay. Η εφαρμογή Honda Driver Coaching είναι συμβατή με τα ακόλουθα οχήματα:
Honda Civic (2019-2020)
Honda HR-V (2023-)
Honda CR-V (2020-)
Με την εφαρμογή αυτή η Honda θέλει να συμβάλλει στην μείωση των ατυχημάτων με νέους οδηγούς. Είναι ενδεικτικό ότι στις ΗΠΑ, οι έφηβοι ηλικίας 16 έως 19 ετών έχουν σχεδόν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να έχουν θανατηφόρο ατύχημα από κάποιον 20 ετών και άνω.
Το 2020, τα τροχαία δυστυχήματα σκότωσαν στις ΗΠΑ περίπου 2.800 εφήβους και τραυμάτισαν άλλους 227.000.

banner

ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram