Έχετε Apple Watch; Κυκλοφορεί η νέα αναβάθμιση του watchOS

Μοίρασε την γνώση...

Έχετε Apple Watch; Τότε σας περιμένει η νέα αναβάθμιση του watchOS καθώς η Apple κυκλοφόρησε το watchOS 9.5.1, το οποίο περιλαμβάνει μερικά σημαντικά bug fixes και βελτιώσεις στην απόδοση. Η κυκλοφορία του γίνεται δύο βδομάδες μετά το watchOS 9.5 update αλλά και λίγες μέρες πριν το WWDC 2023, το event-ορόσημο για τα λειτουργικά συστήματα και τα software της Apple.
Το WatchOS 9.5.1 είναι ένα μικρό update σε σχέση με το 9.5, το οποίο όπως συνηθίζει η Apple, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι διορθώνει, καθώς δεν κυκλοφόρησε κάποιο σχετικό changelog. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως μάλλον διορθώνει διάφορα ενοχλητικά bugs στο λειτουργικό που προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του και, προφανώς, δεν περιλαμβάνει κάποιο νέο χαρακτηριστικό.Έχετε Apple Watch; Κυκλοφορεί η νέα αναβάθμιση του watchOSH αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσετε και υποστηρίζονται τα Apple Watch Series 4 και πάνω. Οι κάτοχοι Apple Watch Series 3 δεν έχουν πρόσβαση στο νεότερο λογισμικό της Apple, αφού η εταιρία σταμάτησε να υποστηρίζει το smartwatch του 2017.
Στο πλαίσιο του WWDC 2023 αναμένεται να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί το watchOS 10 για όλα τα υποστηριζόμενα Apple Watches, το iOS 17 για τα iPhone, και γενικότερα όλα τα λειτουργικά που αφορούν Mac (MacOS) και iPad συσκευές (iPadOS).

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram