Επιτέλους το πρώτο μηνιαίο πακέτο της καρτοκινητής με 200GB

Μοίρασε την γνώση...

Επιτέλους. Ένα πακέτο 200GB στη καρτοκινητή αλλά αρκετά ακριβό. Είμασταν η σελίδα η οποία φωνάζει συνέχεια για την έλλειψη ικανοποιητικών πακέτων με αρκετά GB το μήνα στη καρτοκινητή. Ναι μπορεί να έχουμε τα εβδομαδιαίο πακέτα τα οποίο μας προσφέρουν απεριόριστα GB για 7 ημέρες, όσοι πάροχοι τα έχουν διατηρήσει αλλά και πάλι θα πρέπει να βρίσκεσαι στη διαδικασία να τα ενεργοποιείς κάθε εβδομάδα.
Με το νέο πακέτο του Vodafone CU για πρώτη ίσως φορά έχεις 200GB internet και απεριόριστα λεπτά προς όλους με 27 ευρώ το μήνα. Η τιμή, κατά την άποψή μας είναι τραγικά υψηλή για καρτοκινητή. Αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο πριν λήξει τότε τα υπολειπόμενα λεπτά, sms και MBs διατηρούνται στο υπόλοιπο σου.
Δεν είναι απεριόριστο, είναι ακριβό, ωστόσο αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς μηνιαία πακέτα με ικανοποιητικό όγκο. Άντε και στα απεριόριστα σύντομα.
Τα νέα πακέτα MeApOla του Vodafone CU: Internet ως 200GB

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram