LG: Φροντίζει για ένα πιο πράσινο αύριο!

Μοίρασε την γνώση...

Με την πεποίθηση ότι η βιωσιμότητα είναι το κλειδί για ένα λαμπρότερο μέλλον για όλους, η LG έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλο τον κόσμο. Στη Μέση Ανατολή, η LG Saudi Arabia ξεκίνησε νωρίτερα φέτος από κάθε άλλη χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τη φύτευση δέντρων σε συνεργασία με την πρωτοβουλία “Yalla Green”, για την προώθηση της ενεργειακής απόδοσης και τη συμβολή σε ένα πιο πράσινο αύριο.

banner

Η εκστρατεία Yalla Green, που στα αραβικά σημαίνει “Πάμε μαζί”, παρουσιάζει μια σειρά πράσινων λύσεων εξαερισμού με σήμανση SEER και στοχεύει στην ανάδειξη συστημάτων αποτελεσματικότερης ενεργειακής απόδοσης. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο της στρατηγικής Vision 2030, τα LG προϊόντα κλιματισμού με ενεργειακή απόδοση υπογραμμίζουν την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η LG Saudi Arabia ξεκίνησε την πρωτοβουλία δενδροφύτευσης σε συνεργασία με την Shaker, έναν τοπικό διανομέα οικιακών συσκευών και συνεργάτη της εταιρείας στη μονάδα παραγωγής κλιματιστικών στο Ριάντ , Όπως περιγράφεται από τη Saudi Green Initiative (SGI), η χώρα στοχεύει να φυτέψει περισσότερα από 650 εκατομμύρια δέντρα έως το 2030, προωθώντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την εξοικονόμηση ενέργειας , δημιουργώντας ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

Google news

Οι δράσεις δενδροφύτευσης πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού υπαλλήλων της LG και εθελοντών. Η πρωτοβουλία υποστηρίζει την ανάπτυξη της κοινότητας και εκπαιδεύει τους πελάτες σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας. Η δέσμευση της εταιρείας στοχεύει σε μικρές και μεγάλες δράσεις για τη βιωσιμότητα στη Σαουδική Αραβία και ενισχύει το αίσθημα υπερηφάνειας των ανθρώπων που αφιερώνουν χρόνο για να κάνουν ενέργειες για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Cafago WW ZTE Many GEOs

Οι συμμετέχοντες στις δενδροφυτεύσεις στο Εθνικό Πάρκο Thadiq περιέγραψαν την πρωτοβουλία ως επιμορφωτική, τονίζοντας τη δύναμη της συνεργασίας στη δημιουργία ενός «πράσινου» μέλλοντος.

Η LG συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τη διαφορά μέσω των ενεργειακά αποδοτικών λύσεων και των πρωτοβουλιών της για τη φύτευση δέντρων. Δίνοντας προτεραιότητα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η εταιρεία συμβάλλει στη διατήρηση των φυσικών πόρων και στην ευημερία των μελλοντικών γενιών. Μέσω αυτών των συντονισμένων προσπαθειών, η LG αποδεικνύει την αφοσίωσή της να συμβάλει στην επίτευξη ενός πιο πράσινου και βιώσιμου κόσμου.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram