Πλησιάζει το τέλος των Samsung Galaxy S10 series, update για ένα μόνο μοντέλο

Μοίρασε την γνώση...

 

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αυτό ισχύει ακόμα και για τα Galaxy smartphones που λαμβάνουν την πιο σταθερή και επεκταμένη υποστήριξη λογισμικού από οποιοδήποτε άλλο Android smartphone, με εξαίρεση ίσως τα Pixel της Google. Σιγά σιγά, η σειρά Galaxy S10 θα αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον για το πρόγραμμα αναβαθμίσεων της Samsung.

banner

Το Galaxy S10 5G ήταν το πρώτο 5G smartphone της εταιρείας και το πρώτο εμπορικό τηλέφωνο με υποστήριξη 5G στον κόσμο. Αυτή η συσκευή κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019 και φαίνεται ότι 4 και πλέον χρόνια μετά το ντεμπούτο του ήρθε η στιγμή να πάψει να λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού, εκτός και αν μία αναβάθμιση κριθεί αναγκαία.

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, η Samsung σταμάτησε την υποστήριξη λογισμικού στα Galaxy S10, S10+, και S10e. Έτσι, άφησε στο πρόγραμμα των αναβαθμίσεων μόνο δύο μοντέλα, το πρώτο της 5G smartphone και το S10 Lite. Τώρα, ήρθε η σειρά του S10 5G να αποχωρήσει και να επιτρέψει στο S10 Lite να είναι το μόνο μοντέλο της σειράς που θα λαμβάνει ενημερώσεις για λίγο ακόμη.

Google news

Το Samsung Galaxy S10 5G κυκλοφόρησε με Android 9.0 Pie και αυτή τη στιγμή τρέχει Android 12. Τα πρώτα τρία χρόνια λάμβανε μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας, ενώ το τελευταίο έτος πήρε μερικές τριμηνιαίες ενημερώσεις. Όπως και να έχει, δεν είναι πολλά τα smartphones που κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά και έλαβαν τόσες πολλές ενημερώσεις.

banner Tomtop WW

πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram