Προσοχή στο σύνδεσμο: Το bug του WhatsApp για τις Android συσκευές

Μοίρασε την γνώση...

Ένας νέος, προβληματικός σύνδεσμος προκαλεί άμεσο κρασάρισμα της εφαρμογής WhatsApp για Android συσκευές μόλις πατηθεί.

banner

Εάν πατήσετε αυτό το link που κυκλοφορεί ( wa.me/settings ) προκαλείται η διακοπή λειτουργίας του τηλεφώνου μόλις ανοίξετε μια ομαδική ή μεμονωμένη συνομιλία που το περιέχει. Ο σύνδεσμος αυτός, συνήθως, ανακατευθύνει τον χρήστη στις ρυθμίσεις του WhatsApp, αλλά πλέον κρασάρει την έκδοση της εφαρμογής για συσκευές Android. Ευτυχώς η εφαρμογή επανεκκινείται κανονικά μετά από αυτό, εκτός αν τύχει να ανοίξετε ξανά αυτό το thread.

Το Android Authority επιβεβαίωσε ότι η έκδοση 2.23.10.77 της εφαρμογής επηρεάζεται επί του παρόντος, αν και είναι ακόμα άγνωστο εάν επηρεάζονται και άλλες εκδόσεις.

Google news

Το WhatsApp για web φαίνεται να είναι ανεπηρέαστο οπότε ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί και να διαγράψει από τη συνομιλία το μήνυμα που περιέχει τον σύνδεσμο και προκαλεί το κρασάρισμα της εφαρμογής.

Gshopper Many GEOs ChicMe WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram