Στο διεθνή διαστημικό σταθμό το Huawei P50 Pro

Μοίρασε την γνώση...

Οι άνθρωποι έχουν στείλει τα πάντα στο διάστημα, αυτοκίνητα, CDs, περιοδικά, εξοπλισμό και γενικώς ότι μπορείς να φανταστείς. Πλέον ταξίδεψε και ένα Huawei P50 Pro της Huawei. Φυσικά δεν αποτελεί κάποια διαφημιστική καμπάνια της Huawei, ούτε κάποιο πείραμα, απλά ένας αστροναύτης κάτοχός του το πήρε μαζί του στο διάστημα.huawei p50 proΕν ολίγοις το smartphone μπορεί να δουλέψει ακόμη και στο διάστημα. Φυσικά, στο περίπου, καθώς τα smartphone δεν μπορούν να λάβουν εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα. Το Huawei P50 Pro εξοπλίζεται με τον Snpadragon 888 χωρίς 5G και φυσικά αν μας διαβάζετε αρκετό καιρό, θα γνωρίζεται ότι είναι ένας πολύ εύκολος συμβιβασμός για εμάς. Αν σκεφθείς την κάμερα με την οποία εξοπλίζεται και τη συνολική εμπειρία που προσφέρει.ια πρώτη φορά, το optical imaging system αποκτά computational δυνατότητες, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα image signal restoration, που μπορεί να εφαρμόσει υπολογισμούς για να διορθώσει τα οπτικά σφάλματα και να αναπαραγάγει λεπτές λεπτομέρειες.  Εκτός από το εκπληκτικό σύστημα της κάμερας, η Huawei παρουσιάζει τη νέα True-Chroma Image Engine που “παρέχει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια χρωμάτων, δημιουργώντας εικόνες που αντικατοπτρίζουν αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Η Huawei ισχυρίζεται ότι η True-Chroma Image Engine μπορεί να συλλάβει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των πληροφοριών της εικόνας του θέματος της κάμερας που βρίσκεται μπροστά από το φακό σε σχέση με άλλες κάμερες τηλεφώνων.  Όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, το P50 Pro έχει προσθέσει πολλές βελτιώσεις και εκεί, όπως ένα νέο Super Colour Filter System, με τις έγχρωμες και μονόχρωμες κάμερες True-Chroma να συγχρονίζονται για να διπλασιάσουν τις ικανότητες σύλληψης φωτός του κύριου αισθητήρα για πιο ευκρινείς και καθαρές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτό βοηθάει και το Super HDR.Για πρώτη φορά, το optical imaging system αποκτά computational δυνατότητες, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα image signal restoration, που μπορεί να εφαρμόσει υπολογισμούς για να διορθώσει τα οπτικά σφάλματα και να αναπαραγάγει λεπτές λεπτομέρειες.
Εκτός από το εκπληκτικό σύστημα της κάμερας, η Huawei παρουσιάζει τη νέα True-Chroma Image Engine που “παρέχει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια χρωμάτων, δημιουργώντας εικόνες που αντικατοπτρίζουν αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Η Huawei ισχυρίζεται ότι η True-Chroma Image Engine μπορεί να συλλάβει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των πληροφοριών της εικόνας του θέματος της κάμερας που βρίσκεται μπροστά από το φακό σε σχέση με άλλες κάμερες τηλεφώνων.
Όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, το P50 Pro έχει προσθέσει πολλές βελτιώσεις και εκεί, όπως ένα νέο Super Colour Filter System, με τις έγχρωμες και μονόχρωμες κάμερες True-Chroma να συγχρονίζονται για να διπλασιάσουν τις ικανότητες σύλληψης φωτός του κύριου αισθητήρα για πιο ευκρινείς και καθαρές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτό βοηθάει και το Super HDR.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram