Τα Samsung Galaxy smartphones που δεν θα δουν One UI 6.0

Μοίρασε την γνώση...

Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι ένας κατασκευαστής όσον αφορά την υποστήριξη των συσκευών του, όπως η Samsung για παράδειγμα στη προκειμένη περίπτωση, έρχεται η στιγμή που ένα smartphone θα σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις. Η Samsung έχει υποσχεθεί τέσσερις μεγάλες ενημερώσεις του Android λύνοντας ένα από τα βασικά προβλήματα για κάθε χρήστη Android smartphone που θα επιλέξει τις συσκευές της.
Στη πράξη, όπως σημειώνει το sammobile, η σειρά Galaxy S21 series και οποιοδήποτε S flagship smartphone που ήρθε μετά από την εν λόγω οικογένεια θα πάρουν τέσσερις μεγάλες ενημερώσεις του Android. Το ίδιο ισχύει για τα Galaxy A33, Galaxy A53, Galaxy A73.Samsung-Galaxy-S20Δημοφιλείς συσκευές που δεν θα εξοπλιστούν με το One UI 6.0
Το Android 13 θα είναι η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση για πλήθος Samsung Galaxy συσκευών και τα tablets. Η λίστα που υπάρχει ακριβώς από κάτω περιλαμβάνει τις συσκευές που δεν θα πάρουν Android 14 και One UI 6.0 αλλά θα συνεχίσουν να λαμβάνουν security patches. Αν η συσκευή σου τρέχει μια παλαιότερη έκδοση από το Android 13 και δεν βρίσκεται στη λίστα, ούτε αυτή θα λάβει το Android 14.
Galaxy S10 Lite
Galaxy S20 FE
Galaxy S20 / Galaxy S20+ / Galaxy S20 Ultra
Galaxy Note 10 Lite
Galaxy Note 20 / Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Z Flip (LTE/5G)
Galaxy Z Fold 2
Galaxy A22 (LTE/5G)
Galaxy A32 (LTE/5G)
Galaxy A51
Galaxy A71
Galaxy Tab A8
Galaxy Tab A7 Lite
Galaxy Tab S6 Lite (2020)
Galaxy Tab S7 / Galaxy Tab S7+
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα πότε θα διαθέτει το Android 14-based One UI 6.0 update, ωστόσο αναμένεται αυτό να καταφθάσει σε επιλεγμένα Galaxy smartphones και tablets πριν το τέλος του 2023. Το Galaxy S23, το Galaxy S23+ όπως και το Galaxy S23 Ultra θα είναι ίσως οι πρώτες συσκευές που θα λάβουν το Android 14 και το One UI 6.0 ακολουθούμενες από παλαιότερες συσκευές της σειράς Galaxy S όπως και τα επερχόμενα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram