Το Samsung Galaxy F54 5G θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου, ξεκινούν οι προπαραγγελίες

Μοίρασε την γνώση...

Η Samsung φημολογήθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το Galaxy F54 5G στην Ινδία μέχρι τα τέλη Απριλίου, και ενώ αυτό δεν συνέβη, τώρα γνωρίζουμε ότι ο κορεατικός όμιλος θα αποκαλύψει το Galaxy F54 5G στην ασιατική χώρα στις 6 Ιουνίου στις 15:00 IST.
Η Samsung δεν έχει αναφέρει λεπτομερώς το φύλλο προδιαγραφών του Galaxy F54 5G. Ωστόσο, η εταιρεία μας έδωσε μια γεύση από τη σχεδίαση του smartphone μέσω της σελίδας προώθησης της στον επίσημο ιστότοπο, επιβεβαιώνοντας την παρουσία μιας εγκατάστασης τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με τίτλο μια «κορυφαία στον τομέα» κάμερα 108MP με OIS.Το Samsung Galaxy F54 5G θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου, ξεκινούν οι προπαραγγελίες
Η κορεατική μάρκα αποκάλυψε επίσης ότι το Galaxy F54 5G θα έρχεται με λειτουργίες κάμερας Nightography, Astrolapse, Single Take και Fun Mode.
Το Samsung Galaxy F54 5G είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στη Samsung India επίσημη ιστοσελίδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν προκράτηση για το Galaxy F54 5G αγοράζοντας το «VIP Pass» για 999 INR (12$/11€), το οποίο συνοδεύεται και από τα προνόμια των 2.000 INR (24$/23€).

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram