Ξεκολλάει το πίσω γυαλί των Pixel Watch, η Google ψάχνει την αιτία

Μοίρασε την γνώση...

Χρήστες Google Pixel Watch αναφέρουν ότι το πίσω τμήμα των smartwatches που διαθέτουν φεύγει από τη θέση του χωρίς προφανή λόγο. Το πρώτο περιστατικό αναφέρθηκε πριν δύο μήνες και όλες οι αναφορές συμφωνούν σε ένα πράγμα, το backplate των ρολογιών ξεκολλάει εντελώς ξαφνικά, ακόμη και αν δεν το έχουν χρησιμοποιεί ποτέ μέσα σε νερό ή στο ντουζ.Google Pixel Watch Backplate Fall ApartΟι αναφορές αυξάνονται μέρα με τη μέρα και μάλιστα ορισμένες είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές. Υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν ότι σκούπιζαν το πίσω μέρος της συσκευής και το backplate έφυγε από τη θέση του, ή πως ακούμπησαν κάπου το ρολόι και όταν το σήκωσαν το backplate έμεινε στην επιφάνεια που στηρίζονταν το smartwatch. Ακόμα πιο επικίνδυνα είναι τα περιστατικά όπου το backplate ξεκόλλησε όταν έβγαζα το Pixel Watch από τον φορτιστή.
Το πρόβλημα δεν φαίνεται να παρουσιάζεται σε ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συσκευών. Ωστόσο, όλο αυτό δημιουργεί ερωτήματα για την ποιότητα των Google Pixel Watch και την σε βάθος χρόνου ανθεκτικότητα τους. Ευτυχώς, ο κολοσσός της αναζήτησης αντικαθιστά δωρεάν τα κατεστραμμένα ρολόγια. Από εκεί και έπειτα, δεν έχει γίνει γνωστό γιατί το backplate ξεκολλάει, αν και οι περισσότεροι υποθέτουν ότι δεν υπάρχει αρκετή κόλλα στα σημεία που πρέπει. Επίσης, ορισμένοι υποθέτουν ότι μάλλον η κόλλα καταστρέφεται όταν έρθει σε επαφή με υγρασία.
Εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι έχουν λάβει γνώση για ένα μικρό αριθμό χρηστών Pixel Watch που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το πίσω γυαλί του ρολογιού τους. Η εταιρεία αναζητά την αιτία σε αυτά τα προβλήματα και ελπίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο συντομότερο δυνατό.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram