Το Samsung Galaxy Z Fold 5 Thom Browne edition έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου

Μοίρασε την γνώση...

Η Thom Browne special edition του Samsung Galaxy Z Fold 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου. Μια ανάρτηση στο Χ ανακοινώνει την ημερομηνία δείχνοντας ένα Z Fold 5, το οποίο ωστόσο φαίνεται να είναι στην κανονική εκδοχή του.Samsung Galaxy Z Fold 5, Το Samsung Galaxy Z Fold 5 Thom Browne edition έρχεται στις 7 ΣεπτεμβρίουΟι συσκευές Thom Browne έρχονται συνήθως με το σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή με τρεις χρωματικές λωρίδες.
Προηγουμένως, οι ειδικές εκδόσεις Galaxy Z Fold 3 και Z Fold 2 συνοδεύονταν από θήκες, ρολόγια Galaxy με επιπλέον λουράκια και Galaxy Buds, όλα με ταιριαστό στυλ. Ακόμη και μικρά πράγματα όπως οι φορτιστές και τα καλώδια ήταν στολισμένα με την κόκκινη, λευκή και μπλε ρίγα.Samsung Galaxy Z Fold 5, Το Samsung Galaxy Z Fold 5 Thom Browne edition έρχεται στις 7 ΣεπτεμβρίουΟι ειδικές εκδόσεις Thom Browne συνήθως είναι διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες αγορές και μόνο σε περιορισμένες ποσότητες και το ίδιο θα ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram