Αλλάζει η εμφάνιση των βίντεο στην Android εφαρμογή του YouTube

Μοίρασε την γνώση...

Πρόσφατα, η Google έκανε διάφορες σχεδιαστικές αλλαγές στην πασίγνωστη video streaming πλατφόρμα της, το YouTube. Ειδικότερα, η web έκδοση εμφανίζει πλέον τόσο τις εικόνες προεπισκόπησης των βίντεο, όσο και τα βίντεο αυτά καθ’ αυτά με στρογγυλεμένες άκρες. Η αλλαγή αυτή από τον τετραγωνισμένο σχεδιασμό που κυριαρχούσε εδώ και χρόνια άρεσε στους περισσότερους, ωστόσο δεν έλειψαν και τα παράπονα από μια μερίδα των χρηστών. Τώρα, σειρά παίρνει η Android εφαρμογή.Αλλάζει η εμφάνιση των βίντεο στην Android εφαρμογή του YouTubeΌπως μεταφέρει το μέσο Android Police, η Google ξεκίνησε να ανανεώνει οπτικά την Android έκδοση του YouTube, έτσι ώστε να συμβαδίζει με την σχεδιαστική γλώσσα της ιστοσελίδας. Αναμενόμενα, αυτό σημαίνει στρογγυλεμένες γωνίες. Για την ώρα, όπως προκύπτει από την εικόνα που έφερε το μέσο στα φώτα της δημοσιότητας, η αλλαγή αφορά μόνο τα thumbnails που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη και τα διάφορα feeds της εφαρμογής, όπως για παράδειγμα στα προτεινόμενα βίντεο.

banner

Προφανώς οι στρογγυλεμένες άκρες είναι πιο εύκολο να διακριθούν στο λευκό θέμα της εφαρμογής, με περισσότερο background να είναι πλέον ορατό. Βέβαια, αυτό ίσως να οδηγήσει ακόμη περισσότερους χρήστες στο πιο φιλικό προς τα μάτια Dark Mode, ειδικά για αυτά τα ξενύχτια που όλοι μας έχουμε κάνει στο YouTube.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι αλλαγές στην web έκδοση του YouTube επηρεάζουν και τον video player, αλλά για την ώρα η Google δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική αλλαγή στην Android έκδοση. Αυτό δεν αποκλείεται φυσικά να αλλάξει στο άμεσο μέλλον.
Για την ώρα η ανανεωμένη εμφάνιση της Android εφαρμογής του YouTube έχει γίνει διαθέσιμη για λίγους χρήστες, όπως για παράδειγμα τους κατόχους Pixel 6 Pro που έχουν εγκαταστήσει την Android 14 Beta 5.3.

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram