Δες Youtube χωρίς αλγόριθμο απλά με μια ρύθμιση

Μοίρασε την γνώση...

Αν περνάς πολλές ώρες στο Youtube και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις, όπως σημειώνει το wired.com δεν ευθύνεσαι εσύ. Ορισμένοι από τους καλύτερους ερευνητές ψυχολογίας, data scientists και προγραμματιστές συνεργάζονται προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η homepage του Youtube είναι όσο πιο εθιστική γίνεται.youtube algorithmΣε κάποιους αυτό αρέσει, αλλά αν πραγματικά θέλεις να δεις Youtube χωρίς τον αλγόριθμο της Google μπορείς να το κάνεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μεταβείς στις ρυθμίσεις του Google λογαριασμού σου και να απενεργοποιήσεις το ιστορικό του Youtube.
Αν το απενεργοποιήσεις, δεν θα υπάρχουν πλέον προτεινόμενα για εσένα videos στην αρχική σελίδα. Αρχικά, πηγαίνουμε στη δραστηριότητά μου στον Google λογαριασμό και επιλέγουμε το Ιστορικό του Youtube και το απενεργοποιούμε. Παράλληλα, αν θέλεις μπορείς να επιλέξεις και τη διαγραφή ολόκληρου του ιστορικού αν και δεν είναι απαραίτητο.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram