Δωρεάν το Apple Music για 6 ολόκληρους μήνες

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple προσφέρει όχι έναν, όχι, τρεις, αλλά έξι μήνες δωρεάν Music. Ωστόσο, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Εφόσον μιλάμε για την Apple, οι προϋποθέσεις δεν είναι απλές, όπως ας πούμε το να είσαι νέος συνδρομητής.Δωρεάν Apple MusicΕκτός από το να είσαι νέος συνδρομητής, πρέπει να κατέχεις συγκεκριμένη συσκευή – μέσα από μία λίστα που παρέχει η εταιρεία, και να μην έχουν περάσει πάνω από 90 ημέρες από όταν τη σύνδεσες στο iPhone σου. Αν ισχύουν τα παραπάνω, ακολούθησε τα εξής βήματα:
Βεβαιώσου ότι έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του iOS ή του iPadOS, σύνδεσε τη συσκευή ήχου στο smartphone ή το tablet, άνοιξε το Apple Music, αν δεν δεις την προσφορά πήγαινε στο Listen Now και θα τη δεις αμέσως στην οθόνη, και πάτα την προσφορά για πάρεις τους 6 μήνες δωρεάν συνδρομή.

banner

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο σε Dolby Atmos και πως η ποιότητα αναπαραγωγής εξαρτάται από το hardware, το αξεσουάρ ήχου, και τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Τέλος, η προσφορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τις παρακάτω συσκευές:
Τα AirPods Pro, τα AirPods 2ης και 3ης γενιάς, τα AirPods Max, το HomePod και το HomePod Mini, καθώς και τα Beats Studio Buds, Powerbeats, Powerbeats Pro, Beats Solo Pro, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds+, και Beats Studio Pro.

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram