Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S χάρη στο Starfield

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το GamesIndustry.biz, το ντεμπούτο του Starfield έκανε τις πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S να εκτοξευθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία που συλλέγει για την εν λόγω αγορά η GfK, μέσα στην εβδομάδα της early access κυκλοφορίας του διαστημικού RPG της Bethesda που ολοκληρώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, οι πωλήσεις των Xbox κονσολών κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του 76%, σε σύγκριση με την προηγούμενες επτά ημέρες. Η συγκεκριμένη εβδομάδα ήταν η καλύτερη για τις πωλήσεις των Xbox κονσολών μέσα στο 2023, με την επόμενη εβδομάδα, αυτή δηλαδή που ολοκληρώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, να είναι η δεύτερη κορυφαία για τη χρονιά που διανύουμε.Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S χάρη στο StarfieldΣτο διάστημα της πρώτης εβδομάδας οι πωλήσεις του Xbox Series X κατέγραψαν άνοδο 46%. Φυσικά, στην εξίσωση βοήθησε ιδιαίτερα και το Xbox Series S. Η Microsoft συγχρόνισε την κυκλοφορία του Starfield με αυτή του νέου μαύρου Xbox Series S που έρχεται με SSD δίσκο του 1TB. Το νέο αυτό μοντέλο ευθύνεται για το 24% όλων των πωλήσεων Xbox κονσολών μέσα στο εν λόγω διάστημα.
Μιλώντας σχετικά με το αξιοσημείωτο επίτευγμα, ο επικεφαλής του gaming τμήματος της GfK, Dorian Bloch, τόνισε:
Αυτή τη στιγμή, είναι η καλύτερη εβδομάδα φέτος για το Series Χ. Και η επόμενη εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου είναι η τέταρτη καλύτερη για το Series Χ. Ενδιάμεσα βρίσκονται η πρώτη και η έκτη εβδομάδα της χρονιάς, οι οποίες ήταν μερικές αναλαμπές από την αρχή του έτους.

banner

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί βέβαια πως το 2023 δεν ήταν ιδιαίτερα καλή χρονιά για τις πωλήσεις των Xbox κονσολών, αφού μέχρι και το τέλος του Αυγούστου οι πωλήσεις τους ήταν κατά 23% μειωμένες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram