Ετοιμάζει η Apple MacBook των 300 δολαρίων για να χτυπήσει τα Chromebook;

Μοίρασε την γνώση...

Τα Chromebook έχουν αποκτήσει σημαντική επιρροή στον τομέα της εκπαίδευσης. Χάρη στο χαμηλό κόστος τους, το οποίο προέρχεται από την εκτέλεση του cloud-centric Chrome OS, έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή στα σχολεία. Όποιος ενδιαφέρεται, είτε είναι στην εκπαίδευση, είτε όχι, μπορεί να αποκτήσει ένα εξαιρετικό Chromebook με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα έπρεπε να ξοδέψει για έναν φορητό υπολογιστή με Windows ή ένα MacBook. Φαίνεται ότι η Apple έχει λάβει υπόψη της αυτή την πραγματικότητα της αγοράς, καθώς μια νέα έκθεση υποδηλώνει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά MacBook για να ανταγωνιστεί τα Chromebook.Apple MacBook ChromebookΣύμφωνα με έκθεση του DigiTimes που επικαλείται πηγές της βιομηχανίας, η Apple εργάζεται πάνω σε μια νέα σειρά MacBook χαμηλού κόστους που απευθύνεται στον εκπαιδευτικό τομέα και στοχεύει κυρίως στην αγορά των Chromebooks. Αυτός ο φορητός υπολογιστής θα κυκλοφορήσει ως ξεχωριστή σειρά από τα MacBook Air και τα MacBook Pro. Όσο για το τι θα επιτρέψει στην Apple να επιτύχει χαμηλότερη τιμή, η νέα σειρά φορητών υπολογιστών θα μπορούσε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί ένα μεταλλικό περίβλημα αλλά κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά. Επίσης, διάφορα εξαρτήματα αναμένεται να είναι οικονομικά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

banner

Η έκθεση προσδιορίζει τα παραπάνω σημειώνοντας ότι οι μεγάλοι προμηθευτές της Apple δεν έχουν δείξει ακόμη σημάδια κατασκευαστικής δραστηριότητας. Δεδομένου ότι η Apple ακολουθεί έναν κύκλο εννέα μηνών για τη μετάβαση από την ανάπτυξη στη μαζική παραγωγή, το συντομότερο που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ο πρώτος φορητός υπολογιστής της νέας σειράς είναι το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Μένει να δούμε πώς ακριβώς η Apple αναπτύσσει αυτό το MacBook χαμηλότερου κόστους, αν σκοπεύει να πουλήσει το προϊόν εκτός των ΗΠΑ, και πόσο θα στοιχίζει. Το φθηνότερο MacBook Air 13 ιντσών M1 κοστίζει 999 δολάρια, ενώ τα κορυφαία Chromebook κοστίζουν από 700 έως 1.200 δολάρια και τα εκπαιδευτικά μοντέλα κυμαίνονται από τα 150 έως τα 300 δολάρια.

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram