Η ιστοσελίδα για να βρεις που έχει δημοσιευθεί η φωτογραφία σου

Μοίρασε την γνώση...

Μια ιστοσελίδα αναζήτησης φωτογραφιών έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ανησυχητική στο internet. Ο λόγος για το PimEyes, που χρησιμοποιεί την AI η οποία σου επιτρέπει να δώσεις μια δική σου φωτογραφία και να αναζητήσει στο internet όλες τις πιθανές τοποθεσίες στις οποίες έχει αυτή έχει δημοσιευθεί.Άλλοι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο εργαλείο ελέγχου της χρήσης των φωτογραφιών σου στο internet ενώ άλλοι επισημαίνουν πως αποτελεί το όνειρο κάθε stalker. Μάλιστα, έναντι κάποιου τιμήματος φυσικά, η ιστοσελίδα μπορεί να κάνει ακόμη πιο ενδελεχή αναζήτησης και να παρέχει μάλιστα και links προς κάθε φωτογραφία σου που εμφανίζεται online.

banner

Μπορείς να τη βρεις εδώ.

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram