Η Xiaomi εγκαθιστά στον Chrome έναν browser hijacker

Μοίρασε την γνώση...

Ορισμένοι χρήστες Xiaomi smartphones ισχυρίζονται ότι η homepage του Chrome στη συσκευή τους αντικαταστάθηκε από το mintnav.com χωρίς τη θέλησή τους. Το πρόβλημα φαίνεται να προέκυψε μετά την αναβάθμιση σε MIUI 14. Είναι ένα αμφιβόλου ποιότητας website το οποίο παρακολουθεί την online δραστηριότητά σου, εμφανίζει διαφημίσεις και αλλάζει τις ρυθμίσεις του browser.xiaomi redmi 12Οι πρώτες αναφορές περί ύπαρξης του εν λόγου προβλήματος έρχονται από τον Μάρτιο του 2023 σε ένα post στο Reddit και εξηγεί πως η home page του Chrome άλλαξε σε αυτή τη σελίδα χωρίς ο ίδιος να το ζητήσει.
Η εν λόγω ιστοσελίδα είναι η αλήθεια φέρει πολλές διαφημίσεις και αν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλεις να μεταβαίνεις σε αυτήν μόλις ανοίξεις τον Chrome πήγαινε στις ρυθμίσεις του browser και όρισε είτε το google.com είτε την homepage του ίδιου του browser, ή απλά κάνε ένα reset τον Chrome.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram