Η Xiaomi φέρνει 4 μεγάλες ενημερώσεις του Android στις συσκευές της

Μοίρασε την γνώση...

Τα Android smartphones βελτιώνονται συνεχώς όσον αφορά την υποστήριξη που λαμβάνουν από τους κατασκευαστές τους, με τη Samsung και την OnePlus να υπόσχονται περισσότερες ενημερώσεις, ενώ την εν εν λόγω κίνηση ακολουθεί πλέον και η Xiaomi.Xiaomi 13T Pro RendersΣύμφωνα με το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Weibo, το Redmi K60 Extreme Edition θα πάρει τέσσερις μεγάλες ενημερώσεις του Android και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το smartphone που θα έχουμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε ως Xiaomi 13T Pro σε global επίπεδο, χωρίς προς το παρόν να αναφέρεται αν τις εν λόγω ενημερώσεις θα τις πάρει και η global έκδοση. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση που θα αυξήσει την απήχηση των Xiaomi smartphones στους υποψήφιους αγοραστές συσκευών.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram