Οι καλύτερες ως προς τις επιδόσεις flagship συσκευές της global αγοράς

Μοίρασε την γνώση...

Η ομάδα του AnTuTu δημοσιεύει σήμερα τις καλύτερες ως προς τις επιδόσεις συσκευές της global αγοράς για τον Αύγουστο του 2023. Όπως βλέπουμε η λίστα κυριαρχείται από Snapdragon 8 Gen 2 τηλέφωνα.global smartphonesΣτη πρώτη θέση βλέπουμε το Red Magic 8 Pro+, ένα smartphone που έκανε το global ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2023 και ακολουθεί το Asus Phone ROG 7 όπως και το Xiaomi 13.
Το top ten ολοκληρώνεται με τα S23+, Xiaomi 13 Pro, galaxy S23 Ultra, Z Fold 5, Galaxy S23, Oneplus 11 και Lenovo Legion Y70. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα βασίζονται στο Antutu V10 που δίνει λίγο μεγαλύτερα σκορ σε σχέση με το AnTuTu V9 επομένως χρειάζεται προσοχή στα σκορ που συγκρίνουμε. Σε κάθε περίπτωση η κυριαρχία του Snapdragon 8 Gen 2 γίνεται εύκολα αντιληπτή.

banner

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram