Το Android με νέο επιτέλους λογότυπο

Μοίρασε την γνώση...

Λίγο πριν την κυκλοφορία του Android 14, η Google ενημέρωσε το design του λογοτύπου με ένα πιο σύγχρονο. To νέο design έρχεται χρόνια μετά την τελευταία ενημέρωσή του πίσω στο 2019, με την Google να αναφέρει ότι στόχος είναι η μεγαλύτερη σύνδεση του Android με τη Google.AndroidΑυτό πλέον ξεκινά με ένα κεφαλαίο Α, ενώ πλέον η μασκότ του Android είναι τριών διαστάσεων.
Κάθε φορά που αναθεωρούμε το branding μας, αξιολογούμε όχι μόνο τις μεταβαλλόμενες ανάγκες, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους. Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι σήμερα θέλουν περισσότερες επιλογές και αυτονομία και θέλουμε το brand μας να το αντανακλά.
Ως ανοιχτή πλατφόρμα, είναι σημαντικό τόσο η τεχνολογία όσο και το brand μας να αποτελούν πρόσκληση για τους ανθρώπους να δημιουργήσουν, να συνδεθούν και να κάνουν περισσότερα με τη Google στις συσκευές Android, επισημαίνει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram