Το Gboard διορθώνει γραμματικά λάθη με τη χρήση AI

Μοίρασε την γνώση...

Η Google εργάζεται εδώ και μήνες σε διάφορα εργαλεία δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης. Ένα από τα πιο πρόσφατα κυκλοφορεί τώρα για τους beta χρήστες του Gboard και θα βοηθήσει στη διόρθωση των γραμματικών λαθών.Gboard μαγικό ραβδί AIΜια επιλογή “Proofread” έχει εμφανιστεί στην έκδοση 13.4 του Gboard, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος σε beta. Αυτή η επιλογή φέρεται να εμφανίστηκε στο Pixel Fold, μαζί με την προτροπή “Fix it”.
Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία, ο χρήστης βλέπει ένα pop-up που εξηγεί πώς λειτουργεί το Proofread. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Proofread επεξεργάζεται ό,τι πληκτρολογεί ο χρήστης, εντοπίζει λάθη στην ορθογραφία και τη γραμματική, και παρέχει προτάσεις για διορθώσεις.

banner

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να πατήσει το “Fix it” ώστε το Gboard να διορθώσει αυτόματα τα λάθη που έχει εντοπίσει. Αυτό το εργαλείο είναι ουσιαστικά μια έκδοση του Grammarly από τη Google, σχεδιασμένη για το δικό της πληκτρολόγιο.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το pop-up που εμφανίζεται προειδοποιεί ότι το κείμενό αποστέλλεται στη Google, γεγονός που επιτρέπει την επεξεργασία του και τον εντοπισμό των λαθών.
Παραμένει άγνωστο πότε η Google θα διαθέσει αυτή τη λειτουργία στο ευρύ κοινό και το πόσες και ποιες γλώσσες θα υποστηρίζει.

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram