Το TikTok μεταφέρει τα δεδομένα των Ευρωπαίων σε ευρωπαϊκό data center

Μοίρασε την γνώση...

Το TikTok ξεκίνησε να μεταφέρει τα δεδομένα των Ευρωπαίων χρηστών του σε ένα νέο data center στην Ιρλανδία. Το data center ήταν μία υπόσχεση του TikTok και πλέον είναι πλήρως λειτουργικό, αποτελώντας μία ευρύτερη προσπάθεια της πλατφόρμας να συμμορφωθεί με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η μεταφορά δεδομένων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2024 και δεν αναμένεται να επηρεάσει τη λειτουργία της υπηρεσίας. Ταυτόχρονα, το TikTok κατασκευάζει και ένα δεύτερο data center στην Ιρλανδία, καθώς και ένα στη Νορβηγία.Πέρα από τα ευρωπαϊκά data centers, το TikTok ανακοίνωσε και τη συνεργασία του με την εταιρία NCC Group, η οποία ειδικεύεται στην ασφάλεια των δεδομένων και έχει βάση το Ηνωμένο Βασίλειο. Η NCC θα παρακολουθεί τον έλεγχο δεδομένων και την προστασία τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και θα παρέχει ανεξάρτητη επιβεβαίωση, ενώ θα αναφέρει και τυχόν περιστατικά εάν συμβούν. Πρακτικά η εταιρία θα παρακολουθεί τα δεδομένα που εισέρχονται και εξέρχονται από το data center για να διασφαλίσει πως μόνο εγκεκριμένοι υπάλληλοι του TikTok θα έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες.

banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram