Το σεντούκι των κουπονιών

Μοίρασε την γνώση...

Βρείτε εδώ όλα τα τελευταία κουπόνια από το Banggood, από το Cafago, Geekbuying αλλά και ελληνικά μαγαζιά. Τα κουπόνια αυτά μπορείτε να τα βρείτε επίσης στη σελίδα μας στο Facebook και στο Telegram, χωρίς διαφημίσεις ή άλλα περιτά λόγια! Πατήστε πάνω στο κουμπί με την τιμή για να πάτε στην αντίστοιχη σελίδα του καταστήματος, αφού διαβάσετε τις οδηγίες παρακάτω…

Coupons from Banggood

Επειδή εδώ γράφω κάποια κουπόνια, σίγουρα θα θέλετε ν’ αγοράσετε κάτι και θα ψάχνετε καλύτερη τιμή. Ζητήστε την, μην ντρέπεστε και θα προσπαθήσω να σας το βρω, είτε στο Banggood είτε σε κάποιο άλλο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με το iTechNews.gr. Υπόψιν μπορείτε να με βρείτε πάντα μέσω του email του site – [email protected] , είτε μέσω Skype, είτε μέσω Messenger.

Διαφήμιση

 

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία από τα e-shop.

  • Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
  • Πατάς το link.
  • Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
  • Πατάς buy now
  • Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
  • Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
  • Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express στο Banggood ή EU Priority Line από Κίνα ή ότι σας βγάζει σαν μέθοδο αποστολής χωρίς τελωνείο (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
  • Πατάς place order και πληρώνεις

 

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Αφήστε ένα σχόλιο